Siis tässähän alkaa elellä kohta jossain pilvilinnoissa, koska tänään oli jo toinen hyvä treenipäivä peräkkäin :D

Hallilla yleisellä tokovuorolla. Aluksi Jetta sai tehdä pari kiertoa. Lähetin hallin ovelta toiseen päähän hallia törplle eli sellaiset 40 metriä, kovaa meni. Toisella otin eteen istumisen, oikein hyvä.

Yritin ihan tosissaan saada nyt idarin kaikki asennot onnistumaan eka kerralla, ja onnistuivathan ne. Ensin seisominen, jota kylläkin virittelin muutamalla seisahtumisella. Palkkasin namilla. Istuminen, palkkasin lelulla. Maahanmeno, kun menin taakse, kääntyi lonkalle. Palkkasin ensin odottamisesta, sitten yritin ottaa seuraamiseen, mutta ei jämähtänytkään maasta :) Taisi olla uusi tilanne, että maasta pitäisi pystyä myös lähtemään seuruuseen. Toisaalta kai pitäisi olla otettu, että se vihdoin ja viimein pysyy maassa :)

Kaket. Tekniikkaa läheltä. S-I-M-I-S-M teki jokaisen asennon eka käskyllä ja piti asennot hyvin. Tosin tähän päästiin muutaman kommervenkin kautta, koska a) en saanut Jettaa suoraan (siis ei-vinoon) maahan ja b) Jetalla oli vaikeuksia pysyä maassa, koska se halusi "kuolla" koko ajan. Se on hyvä, että koiralla riittää mielikuvitusta (ja on hauskaa :)

Ohjattu. Oikea, etäisyyttä taakse 4 metriä. Vein merkille ja tuijottelin oikeaa kapulaa merkityksellisen näköisenä, ja Jetta oli ihan, että mitä tässä muka nyt pitää tehdä ja menasi läpätä merkkiä. Malttoi kuitenkin mielensä ja tyytyi ottamaan bc-lookin. Itse nouto oli hyvä. Palkkasin luovutuksen namilla. 

Paikkaistuminen vähän yli 2 minuuttia. Pari kertaa nyökäytti päätä ja otti hajua ruokakupista, mutta pysyi pystyssä. Kävin välissä kehumassa.

Treenin päätteeksi, kun pidimme loppupalaveria, Jetta oli pötköttämässä ja nuokkui ja melkein nukahti siihen. Köllötteli kyljellään. Esimerkillistä rauhoittumistreeniä (tosin eipä ollut juuri häiriöitäkään). 

Illalla vielä tunnari kotona, sisällä. Olipa hassu. Oma oli hyvin hajustettu (pitkään taskussa). Lattialla oli sen lisäksi kolme muuta kapulaa. Jetta meni varmasti kapuloille, nosti oman lääppimättä vääriä, ja palautti todella hyvin ja suoraan asentoon - Samille! Oli pakko palkata, kun se osasi niin hyvin. Jetta oli älyn hölmistyneen näköinen, kun sanoin palkkasanan, ja se kuuluikin ihan muualta kuin siitä Jetan pään yläpuolelta ;)