Onpas jäänyt muutamalta päivältä kirjoittamatta. Tiistaina 6.10. treenattiin koulun pihalla, kun reenikaverin tyttö oli kerhossa. Eli jonkin verran oli häiriötä, kun ohi kulki ihmisiä ja autoja ja naapurissa haukkui koira. Tuonkaltainen häiriö ei Jettaa tunnu häiritsevän. Muuta ei jäänyt tuosta treenistä mieleen kuin että liikkeestä maahanmeno ei onnistu (nytkähtää ja jää seisomaan). Muuten ihan ok.

Tehtiin parin päivän treeniturnee Tornioon. Käytiin Tornion hallilla treenaamassa ke 7.10. ja to 8.10. Ensimmäisenä päivänä tein liikkeitä kisamaisesti (paitsi hyppy, jota ei hallilla ollut), palkaten kuitenkin liikkeiden välillä, mutta ei liikkeiden aikana. Ja aluksi otettiin aivan reilut leikit ja virttelyt. Seuruuta hihnan kanssa ja ilman. Hihnan kanssa oli huippu, mutta ilman oli hieman löysä. Jetta ei tunnu ymmärtävän, miksi samanlaista seuruuta jankataan useaan kertaan. Tällä kertaa valmistelevien osuuksien seuruu oli hyvää. Maahanmenossa jälleen kerran vain nytkähdys ja seisomaanjäänti. Ilman seuruuta maahanmeno toimii jo hyvin. Hyvä luoksetulo ja tosi hyvä liikkeestä seisahtuminen. Sitten vain iloiset loppuleikit. Lopuksi paikallaoloa n. 15 minuuttia, jonka aikana Jetta taisi vingahtaa vain pari kertaa ja nousi kerran seisomaan. En saata uskoa todeksi tuota edistystä paikkamakuun kehittymisen suhteen (ja perään sata hymynaamaa :) Luoksepäästävyyteen saatiin vieras ihminen (hyvä!), ensimmäisellä kerralla nousi seisomaan, mutta muuten pysyi istumassa.

Torstaina ajatuksena tehdä motivaatiotreeniä. Eli samoja asioita kuin eilen, mutta kovasti palkkaillen ja kehuen. Reenikaverin kanssa luoksepäästävyys on jo helppoa, kun Jetta on siihen jo niin tottunut. Tänään olivat molemmat seuruutkin aika mallikkaita. Maahanmenossa - ta daa - jäi seisomaan. Toisella käskyllä meni maahan. Huh-heijaa, tarttis vissiin jonku verran reenata tuota maahamenoa nyt. Luoksetuloa ensin perille asti ja sitten vauhtipalkalla. Seisomisessahan Jetta onkin jo aivan pro ;) Ja otettiinkohan me vielä sitten siinä jonkin verran seiso-istu-maahan asentojen erittelyä ja erikseen maahanmenoja vielä, muuta en oikein enää muista. Lopuksi paikallaolo tosi pitkä. Välillä kaatui vierestä puuaitaa pätkä, lapset häärivät ympärillä, mie imetin vauvaa ja Jetta pysyy (ja paranoo :))) Muutaman kerran vingahti, mutta sitä nyt ei lasketa. Ei noussut edes ylös.

Mukava reissu ja samalla pääsi kylästelemään ja vähän kauppoihinkin. Mennessä oli vain ihan karsea lumituiskukeli, eikä ajokeli mitenkään erityisen nautittava. Ei tullut otettua yhtään kuvia reissussa, niin laitetaan tältä päivältä pari :)


Jetta tänään aamulenkillä. Pakkasta vajaa -10 ja ihan oikeaa lunta maassa :)


Kyllä siitä Pyrystä kunnon koirapoika vielä tulee ;) Kampetta vaan lisää niskaan, kun kelit kylmenee :)