Niin se viikko taas vierähti ja tuli meidän treeniaika, heh! Oli reenikaverikin tällä kertaa, ja sählynpelaajia puolet hallista ja lisäksi huomisen mätsärin laittajia, joten kerrankin oli häiriötä.

Ruutu. Merkille lähetin kahesti, kun ei eka kerralla mennyt oikeaan paikkaan. Siitä ruutuun (vähän lyhyempi matka, kun tilaa ei ollut), kerrankin oikein ajoitettu pysäytyskäsky ja pysähtyminen keskelle ruutua. Pallopalkka. Loppuosa erikseen.

Zeta. I-M-S. Melko ok. Asennot olisivat voineet olla suorempia.

Tunnari. Vieraan liikkuroima. Oli hieno!

Seuraamista. Tuppaa nyt työntymään liikaa eteen ja jalan ympärille. Myös sivuaskeleita, jotka tällä hetkellä toimivat melko surkeasti.

Kaket. Ihme hötkyilyä. Arvaili ite asentoja ja yritti vaihdella omaan tahtiin. Piti kyllä jo vähän muistuttaa kuuntelemisesta.

Tauon jälkeen kiertoja ja stoppeja. Ensin meinasi alkaa haukahtelemaan kiertojen kohdalla. Sen kielsin heti.  Seisahtui töpsöttelemällä, mutten jaksanu niuhottaa. Nyt sentään lähti kiertämään melko hyvin. Maahankaan ei mennyt eka käskyllä (jäi seisomaan). Vähän sille rutisin siitä, niin toisella yrityksellä meni hyvin.

Lopuksi lenkki vesisateessa jäätikällä. On nämäki olleet joulusäät. Kolmatta päivää sataa putkeen vettä ja lämmintä +3 ja tietenkin tuulta. Tulis äkkiä pakkasta, ettei lumet sentään lähe pois.

IMG_3885%20%28Kopio%29-normal.jpg
Joko saan avata pakettini, joko?