Jotenkin taas semmone olo, ettei jaksais tehä mitään, ja kaikkein vähiten reenata :( Vaikka ulkona on ihanan aurinkoinen ilma. Minun kamera on hukassa, en löydä sitä mistään :(

Käytiin kuitenki Maijan ja Pyryn kanssa raviraalla muka jotaki reenaamaassa.

Ruutu, ilman merkkiä. Otin läheltä ensin paikanhakuja, monta. Ainaki yhen meni sivusta, muut kai sinne päin ok. Yhen lähetyksen merkiltä asti. 

Ohjattu, oikea. Ite vein. Kävin näyttämässä sen jälkeen kun oli merkillä (ja kauanko siitäki piti taistella, että Pyry meni pois eestä viemättä lelua mukanaan). Päätti sitten tuua keskimmäisen. En jaksanu ees pysäyttää, hyvä että seki teki jotaki kuitenki eikä jääny möllöttämään niinku yleensä ohjatussa jos ei saa hakea sitä, jota haluaa. Otinpahan vasemman perään. Yllätys yllätys, meni paremmin.

Jetta sai hakea mettästä  piilotetun lelun. Se oli ainaki sen mielestä hauskaa. 

Tunnari. Maija vei. Menin pysäyttämään kapuloille. Pysäytyksen jälkeen (siinä vierähti varmaan liian kauan), lähti Maijan ja Pyryn luo. Se lähtee aina mihin tahansa paljon mieluummin kuin tunnarikapuloille. Uudella käskyllä meni kapuloille ja oma löyty ok. Pakitin lähteyspaikalle. 

Tauolle autoon (räksyttämään) ja lopuksi paikkaistuminen. Hyvä, siihen nähden, että senkin ajan sai tapella Pyryn kanssa (siitä, saako kiviä lappaa suuhun vai ei).