Ihan vaan pikaisesti keskellä kylää hiekkakentällä Jetan kanssa. Miksi kylä on niin hiljainen, ettei edes keskellä kylää ole häiriötä? Marketin luona olisi vähän, mutta kun ei viitsi asfaltilla reenata. Oli vähän sellainen motivaatiotreenintapainen tänään.

Seuruussa otin vaan ihan muutamaa askelta, en mitään pitempää pätkää ollenkaan. 

Liikeestä maahan, pitkä alkuseuruupätkä, mutta heti maahanmenosta palkka.

Luoksetulossa otin stopin, jota hieman avustin vartalokäskyllä ja pallo heti pysähdyksestä. Epäilen ettei olisi pysähtynyt ilman vartaloapua. Erikseen seisomasta eteen ja sivulle. Aavistuksen vinoon edelleen eteen. Ja sivulletulot olivat tänään kaikki tosi tahmeita.

Liikkeestä seisominen. Palkka taas heti seisahtumisesta. 

Nouto. Hyvä palautus ja taisi olla aika suorakin. Pylly pysyi maassa. Jopa sivulletulo taisi olla suht asiallinen.

Kaket. Eka käskyllä vaan nytkähti eikä noussut. Menin sen luo ja nostin istumaan. Sitten uusi yritys. Nousi nätisti heti ekalla istumaan. Pallonheitto palkaksi.

Löysin liivin taskuun unohtuneen lelun ja Jetta sai ihan uudet vauhdit eri lelusta. Pitäisi kyllä vaihtaa noita leluja useamminkin.

Lopuksi paikkamakuu. Ensin kolme minuttia. Osan olin näkösällä, osan piilossa. Vastasin välillä puhelimeen ja kaikkea. Jetta pysyi hyvin ja hiljaa! Tosin ilman häiriötä. Välillä kävin kehumassa ja silittelemässä ja sitten jätin vielä joksiki aikaa makoilemaan. Kun vapautin Jetan lopuksi, se kävi tarkistamassa piilot, joissa olin seisoskellut. Sopisikohan Jetalle sama kuin Mitzulle, että paikallaolopalkka odottaa piilossa. Tällä hetkellä Jetta ei saa paikkamakuusta mitään palkkaa. Paitsi laimean kehun. Se on kyllä paljon rauhoittanut makuuta.

P.s. Kävin Mitzun ja Pyryn kanssa hakemassa paketin kaupasta. Unohdin Mitzun sinne kaupan eteen koira-aitaukseen. Onneksi muistin jotain 100 metrin päässä, että ai niin. Jotakin jäi! Mitzu vaan istui siellä koravat pystyssä, että höh! Meinasivat unohtaa tänne ;)