Huh, kun on ollut töissä niin kiirettä, että ei ole joutanut (jaksanut) ees reenata. Aamulla käytän Jetan lenkillä klo 03 tai 04, että ehdin ennen kuin Sami lähtee töihin (koska ei erityisemmin kiinnosta se toinenkaan vaihtoehto, eli Pyryn raahaaminen mukaan aamulenkille). Sitten kun on päivän viuhtonut töissä, tulee kotiin laittamaan jotain ruokaa, käy Jetan kanssa lenkin, niin sen jälkeen on jo ihan valmis petiin. Toisaalta aika rankaa herätä joka aamu tuohon aikaan, varsinkin jos nukkumaanmeno venähtää, mutta kaitpa se nyt tälleen kesäaikaan menee.

Käveltiin tänään Jetan kanssa hallille ja takas ja siellä iteksemme reenaatiin. Meillä oli kivaa (palkkasin paljon) eikä Jetalla onneksi näkynyt ontumista missään vaiheessa.

Tehtiin kaikki muut paitsi paikkaolot, hyppy ja tunnari.

Seuruuta pieni pätkä, palkka istumisista.

Zeta. S-I-M, hyvin meni, joka asennosta palkka.

Luoksetulo, suora. Empi lähdössä jonku sekunnin, mutta päätti kuitenkin lähteä tulemaan :)

Ruutu. Oli merkkejä sikin sokin matkalla, koska kaikki merkit oli kerralla kentällä. Jetta eksyi merkkiviidakkoon, mutta ei ollut sen näköinen että "en varppina mee yhtään mihinkään", vaan aidosti yritti löytää ruutua, mutta ei vain löytänyt. Annoin toisen ruutu-käskyn, jolloin se katseli hetken ympärilleen ja bongasi vihdoin ruudun ja juoksi sinne, mistä ruhtinaallisesti palkkasin, olihan se sentään ratkaissut vaikean tehtävän.

Tauko.

Ohjattu. Ensin merkki. Kävin viemässä namin. Siitä vasen, meni hienosti. Palkkasin vauhdista.

Kaket, täydeltä matkalta. Istumisesta alkaen. Teki oikerin reippaasti koko satsin. Sai palkaksi loput namit.