Miten aikaisin pimeä nyt tuleekaan. Seitsemän jälkeen alkoi olla jo niin pimeä, ettei enää kunnolla nähnyt! Tokoiltiin kuitenkin koulun kentällä. Koska ympärillä sattui juuri sillä hetkellä olemaan hevosia, pyöräilijöitä ja autoja, otettiin ensin Mitzu hommiin. Jotenkin en luota vielä Jettaan sataprosenttisesti noiden kaikkien häiriöiden keskellä. Mitzuun voi luottaa kuin vuoreen :)

Mitzu otti kuitenkin vain idarin ja tunnarin. Molemmat menivät sikahyvin! Siis jopa se tunnari!

Jetta oli virtaisalla päällä! Pitää oikein ihmetellä, mistä se kaikki virta tulee ;) Aloitettiin sitten vauhtihommilla. Pienen vetoleikin jälkeen luoksetulo (hyvä!) ja metallinouto (muuten hyvä, mutta murisi, kun otti kapulaa suuhun, tuleekohan tuosta ongelma?). Sitten kun oli vähän vielä hömpötelty ja leikitty, Jetan mieli rauhouttui sen verran, että tehtiin rauhallisempia juttuja. Istu-seiso-istu kakevaihtoja. Vielä on apuna namiohjaus, mutta käytössä myös käskyt. Ainakin apujen kanssa tekee hyvin, mutta tuntuu, että on jo jonkinlainen käsitys käskyistäkin. Otimme tunnarikapulan piilotusta. Jetta meni sataa kapulalle, joutui hetken etsimään, mutta löydettyään palautti reippaasti. Namipalkka. Kapula tuli lähelle, mutta ei käteen. Syötyään ensimmäisen namin, nosti kuitenkin kapulan minulle vielä käteen. Se oli bonusta, hyvä Jetta! :)

Sitten perusasentoja, namiseuruuta ja parin askeleen seuruita namipalkalla. Jos ottaa useamman kuin kolme askelta, tuppaa kääntymään vinoon tai erkanemaan. Pienet hömpöttelyt välissä ja sitten vielä seisahtumisleikkiä. Ensimmäisellä kerralla luulen, että kääntyi heti käskyn kuultuaan taaksepäin (siis ennen lelun heittoa) ja kun otin toisen kerran, olin varma siitä. Eli kääntyy nyt jo heti taaksepäin käskyn kuullessaan. Jatkossa täytyy pitää pieni tauko, ja heittää lelu vasta sitten. Päivän ohjelmaan kuuluivat myös kosketusalustatreenit sekä paikkaistumiset ennen ruokaa. 

P.S. Onneksi kopioin tekstin ennen lähettämistä, koska se hävisi (taas) lähetysvaiheessa taivaan tuuliin.