Lähipihalla Jetan kanssa tokot.

Seuraamista namin kanssa pikku pätkää.

Maahanmeno, palkka heti maahanmenosta.

Luoksetulo, ihan ok, stoppi olisi ehkä voinut olla nopeampi. Perään meinasin ottaa suoran luoksetulon, muuten hyvä, mutta tuli sivulle, kun olisi pitänyt tietty tulla eteen.

Seisahtuminen, palkka siinäkin heti seisahtumisesta.

Nouto. Ensin pelkkää kapulan nostoa muutamaan kertaan, ja jouduin taas korjaamaan luovutuspaikkaa. Sitten sen hoksasin. Minun pitää katsoa horisonttiin eikä tuijottaa Jettaa! Sitten tuli nätsisi oikeaan paikkaan. Vauhtinouto perään. Otti kapulan jotenkin varovasti, olisi voinut ehkä olla vauhtia lisää. Tosin olin itsekin varovaisena, koska maassa oli jotakin lasinpalasia.

Hyppyä, ensin Jetta luuli, että hyppy oli kiertämistä varten. Sitten se hoksasi, että hypätähän tässä piti. Eka istuminen oli hidas. Toisella yrityksellä ei istunut ollenkaan vaan jäi seisomaan. Kolmas kerta toden sanoo, onnistui.

Kaket. Eka istuminen hyvä. Kävin palkkaamassa namilla. Maahan hyvä. Toka istuminen jäi vajaaksi, menin nostamaan kunnolla istumaan. Uusi yritys, jolloin nousi näpsäkästi istumaan. Pallopalkka.

Sitten se jännityksen paikka. Jetta paikkamakuuseen. Kävin viemässä esteen (tien yli) kotiportaille. Kyllä pelotti, että pysyyköhän se Jetta siellä. No pysyihän se! Lisää jännitystä. Kävin viemässä vielä reenikamppeet autoon. Ja just sitten menikin auto ja pyörä ohi. Ja Jetta makasi nätisti! Hyvä Jetta! Yhteensä pötkötteli viitisen minuuttia.