Mie aattelin, että tunnaroidaan tänään varman päälle, että saadaan niitä onnistumisen elämyksiäkin, ettei me molemmat taas Jetan kanssa vaivuta ihan murheen alhoon. Mutta ei se aina mene niinko elokuvissa.

Aamutunnari, kotipihalla. Ajattelin kuitenkin, että laitan molemmat tunnarit valmiiksi, kun itse jouduin viemään kapulat, ennen kuin otan Jetan pihalle. Ympyrä ja rivi. Jetta oli minuakin ovelampi ja syöksähti ensimmäiseksi kapuloille, jotka itse olin ajatellut ottaa vasta toisena. Niinpä se meni kapuloille, jotka olivat nurkan takana, enkä ehtinyt nähdä ihan alusta asti. Ainakin se oli siirrellyt kapuloita, koska ne olivat eri paikassa ennen kuin ehdin hätiin. En muista nosteliko se vääriä, mutta ainakin oli aika häslinki. Toinen yritys sitten rivikapuloille ja muutama nami rauhoitteluksi. Toinen kerta menikin oikein hienosti.

Iltapäivätunnari. Sami vei. Pyry pyöri ympärillä. Olin hajustanut palikoita taskussa vähän aikaa. Eka ympyrässä. Kävi kapulat pariin kertaan läpi, kun ei meinannut sattua oman kohdalle. Löysi kuitenkin oman räpeltämättä muita. Toisella kerralla talon toiselle puolelle, rivi. Lähti ko tykin suusta ja mietin pitäiskö jarruttaa. Mutta kapuloille päästyään rauhoittuikin haistelemaan tosi hyvin. Sattui pian oman kohdalle ja palautti täysillä.