Pakkasta -27, hrrr.... Hallilla oli Rovaniemen noutajaporukkaa treenaamassa ja näin ollen oli häirötreeniäkin tarjolla :)

Jetta vaan on tänään yskinyt jonkun verran, en tiedä pitäisikö siitä olla huolissaan? En sitten oikein tohtinut treenatakaan, jotakin pientä vaan.

Aloitin seuruulla. Sellaista perusseuruuta, ihan ok, minun mielestä. Otin myös käännöksiä paikalla oikeaan ja vasempaan, askeleita oikeaan ja vasempaan + taakse. 

Luoksetulotreeniä kiertojen avulla. Ekasta kierrosta eteen istumaan (patukkaan kiinni), hyvä. Toisella kierrolla, kun menin eri suuntaan tötsään nähden, meinasi kiertää hyppyesteen, mutta päättikin hypätä esteen yli ohimennen. Uusi kiertoyritys, josta vielä eteen istumaan. Seuraavalla keirrolla seisahtuminen ja patukanheitto. Seisahtui nopeasti, mutta vähän vinoon. Lopuksi kierto vaan vauhtipalkalla.

Hyppyä. Ensin kutsuin istumasta hypyn yli. Sitten käskin hypätä ja hypyn jälkeen istua. Sekin onnistui :) 

Lopuksi kakehommia (ja otin vähän seisomassa ja maassa pysymista, kun se jäi eilen tekemättä).  Kakevaihtoja, olin itse kai metrin päässä. Ensin maahan-istu vaihtoja, ei edes paljon peruuttanut. Kokeilin myös i-s-m-s-i-m. Aika hyvä! Kun ei ole koko sarjaa paljon otettu! Lopuksi vielä uudestaan i-m -vaihtoja, joihin Jetan mielestä ehdottomasti olisi kuulunut myös seisominen.... Kun sain onnistumaan, aamuruoka palkaksi.

Toivottavasti tuo köhiminen nyt ei yskää ole tai jotakin muuta ikävää. Saattaahan se kurkku tuntua vähän karhealta, kun Jetta popsii lunta naamaan tuolla kolmenkympin pakkasessa.