Viime viikonloppuna oli niin paljon ohjelmaa, että hyvä kun itse pysyi perässä :) Piti käydä kotipaikalla (=Jetalle "autoiluharjoitusta" sellaiset 600 km), sinne mentiin perjantaina ja lauantaina juhlittiin parit synttärit (85-vuotiset sekä viiskymppiset) ja lauantai-illaksi vielä yksille kolmikymppisille Pelloon ja sitä ennen ehdittiin vähän ottaa kimppatreeniä Heidin ja koirien kanssa. Sunnuntaina olin katsomassa luonnetestiä, joka järjestettiin Pellossa.

Mitäs Jetta sitten on tehnyt? Tavannut paljon ihmisiä noissa juhlissa, leikkinyt Ringon kanssa ja tavannut Minos-herran. Lisäksi on harjoiteltu ampumista (60 metriä, 2 laukausta, hyvin meni!) sekä treenihommista leluleikkiä, sivulletuloa, pientä namiseuruuta, kontaktia ja luoksetuloa. Leikkimisessä on tapahtunut aivan huimaa edistystä. Jetta tulee tyrkyttämään minulle lelua heti voitettuaan sen, mistä olen tosi onnellinen. Alussa kun näytti, että kun se kerran lelun saa itselleen, sille tielleen lelu myös jää, eikä pienintäkään halua tulla leikkimään uudestaan. Nyt sekä eilen että tänään, kun on leikitty, se on tullut tyrkyttämään lelua minulle heti uudestaan voitettuaan sen. Toivottavasti tämä hyvä kehitys säilyy myös jatkossa! :) Tänään otettiin ampumisen jälkeen luoksetulo, josta lelupalkka. Jetta pinkoi minkä pikkukintuistaan pääsi.

Jetta on saanut myös rokotuksen, samalla kun Mitzu rokotettiin. Eläinlääkäri arvoi, että pentu painaa sellaiset 6,2 kg, ja arvatkaa paljonko se painoi? Tasan 6,2 kg, ihmeellinen asia tuo eläinlääkärin silmä :)

Tänään Jetta sai tutustua autopesulan ihmelliseen maailmaan, auton kyydissä minun sylissä pesun ajan istuen. Aluksi pelotti omituinen kohina, jyminä ja pihinä, mutta eipä aikaakaan, kun alkoi jo namit maistua. Ja kaupanpäälle saimme puhtaan auton :)

Mitzun eläinlääkäri soitti, poistettujen kasvainten tulokset olivat tulleet, pahanlaatuisia, mutta eivät kuulemma ilmeisesti levinneet viereisiin kudoksiin, eli sama juttu kuin aikaisemmissa poistoissa. Toivottavasti nyt säästyttäisiin hetken ajan leikkauksilta.

Ritavalkeassa lauantaina reenattiin Mitzun kanssa idaria (ihan jees, pieni steppaus seisomisessa ennen mukaan lähtöä), suora luoksetulo (ok) sekä paikkaistuminen. Ei moittimista. Saatiinkin Nelson treeniseuraksi, mikä oli mukavaa! Jetta siellä samalla sai leikkiä Minos-herran kanssa. Aluksi kovaan ääneen haukahteleva Minos oli pelottava, mutta eipä aikaakaan, kun Jetta uskalsi pyytää sitä leikkiin ja pomppi päällä ja nyppi poskikarvoista. Kiitokset Heidille ja Minokselle hyvästä sosiaalistamisavusta sekä kimppatreeneistä!

jekorv.jpg
Joskus jos olen tosi tarkkaavainen, toinen korva nousee vähän pystyyn...

jesuku.jpg
Mummilassa oli paljon uusia tuttavuuksia...

jejann.jpg
... ja kivoja rapsuttelijoita :)

jemino3.jpg
Tuukko leikkiin Minos-herra?

jemino.jpg
Hei, tuo Minos on tosi kiva kaveri!

jemino2.jpg
Ei välitä mitään, vaikka pompin päällä miten päin vaan :)