No niin. Noloa myöntää, mutta Jetan elämän ensimmäinen treenisuunnitelma on laadittu. Ottakaamme ensimmäinen askel kohti tva:ta. Tosin, tuo suunnitelma on nyt vain kahdeksi viikoksi ja sisältää vain voittajaluokan liikkeitä. Enkä toisaalta tiedä, mitä hyötyä suunnitelmasta on, jos ei sitä noudata. Tänäänkin heti unohdin jo ottaa yhden liikkeen.

Teollisuusalueella Annikan kanssa. Piti olla sadekelin treeni, mutta sade loppui, joten häiriönä vaan kova tuuli. Sääolojen puolesta.

Jetta aloitti paikkamakuulla. Rohkaistuin nyt ottamaan paikkamakuun ekaksi, joskus kai sekin on otettava. Jetta makasi ihan hiljaa, mutta kääntyi makaroniksi. Häiriönä vain tuuli, joka meinasi nostaa koirat ilmaan ja takana jyllääviä työkoneita. Kahden koiran rivi nyt ei paljoa ole, mutta on sekin enemmän kuin yksin.

Seuraamista pitkä pätkä. Myös juoksua ja hidasta. Teemana edelleen perusasennot. Suorassa liikkeessä jo melko hyviä, mutta aloitusperusasento tuppaa jäämään usein taakse ja vasemmalle otettujen askeleiden jälkeen perusasentoa ei löydy millään, vaikka namilla ohjaa.

Sitten olisi pitänyt olla istumistreeniä, jonka unohdin tyystin :o Tein sen sitten illalla kotona. Vapaasta liikkeestä istahtaa jo hyvin, mutta seuraamisesta (vaikka vain parin askeleen) onnistui vasta kolmannella yrityksellä.

Kierto on rasittava. Jetta osaa tehdä sen vasta muutaman metrin päästä näköjään. Stoppeja ei pysty kierron kanssa treenaamaan, koska ei saa niin pitkää etäisyyttää, että pääsisi edes lähelle todellista pysäytysmatkaa. Vissiin pitäis opettaa uudestaan ja paremmin kiertoa, jos haluaisi hyödyntää stopeissa. Yhdestä kierrosta kuitenkin seisahtuminen, joka oli tosi nätti. Maahanmenoja muutenvaan hömpöttelystä, ensin ei mennyt maahan, mutta sitten sai jotakin ideaa asiasta.

Ruutu. Juoksi hidasta laukkaa ruutuun ja pyörähti ensin ruudun eteen. Sitten haki itse paikan ruudusta. Mietin palkatako vai ei, mutta palkkasin kuitenkin, koska osasi itse ratkaista "ongelman". Toisella yrityksellä meni perille asti, mutta ei haittaisi vaikka menisi vähän reippaamminkin.

Lopuksi suora luoksetulo, jossa palkka vauhdista.

Lisäksi aiemmin kotona otettiin kosketusalustaa.