Perjantaina kävin toteamassa hallilla avoimella tokovuorolla, ettei muita ollut paikalla. En jaksanut treenaata mitään. Aina ei jaksa. Muutenkin pitäisi treeneihin taas saada vähän uutta kipinää, kun jotenkin on niin voipunut olo koko tokohommassa. Lauantainakaan en jaksanut treenata mitään. Ammuttiin vaan.

Tänään treenikaverin kanssa hotellin takana. Jetta otti ensin perusasentoharjoitusta käännös+seis -systeemillä, toinen sanoi hyvät asennot, joita ei ollut kovin paljon. Piti alkaa auttaa kädellä hyvään asentoon.

Liikkeestä istuminen onnistui hyvin, mutta kävelyvauhti oli tosi hidas. Siitäpä sitä voi vähitellen nopeuttaa.

Ruudussa harjoiteltiin pysähtymistä ruutuun, alusta oli keskellä. Otin pari lähetystä ihan läheltä, ja Jetan piti seisoa vähän aikaa ennen palkan tuloa. Yhden lähetyksen otin kauempaa, palkkasin heti.

Tunnarin piilotous oli tosi piilotus. Jetta etsi ja etsi tosi kauan, oikein ihmetteilin, miten se niin kauan jaksoi etsiä, meni ihan päältä ohi mutta ei saanut hajua. Sitten se lähtikin huitelemaan, kävi ruudussa, pongasi lelun maasta, meinasi ottaa metallikapulankin. Kannustin vaan Jetta etsimään ja se meni uudestaan ja löysi kuin löysikin oman, ei edes pureskellut. Yritin palkata vauhdista namilla, mutta kun ei ole tullut palkattua aiemmin kuin vasta siitä kun tunnarikapula on kädessä, Jetta ei oikein tajunnut :)

Pari kakevaihtoa mallin vuoksi. Kun menen kauemmas, maasta-istu on parempi, ei seisomisen kautta pakittaen, kuten silloin kun olen lähempänä.

Lopuksi metalli, että saatiin tehdä jotain hauskaa. Kun noutaa suu auki läähättäen, ei pitoasenokaan ole niin napakka kuin olla voisi.