Illalla kumpaisenkin koiran ja treenikaverin kanssa hallilla.

Ulkona otettiin ensin paikallaolo, Jetta maaten, Mitzu istuen. Mitzu meni maahan, kun kumarruin palkkaamaan Jettaa maahanmenosta (höh). Jetta vinkui ajoittain paikkaolossa ja oli ottanut lonkka-asennon. Kaikki pysyivät kuitenkin nätisti paikallaan.

Jetalla tänään ohjelmassa liikkeenomainen maahanmeno, hyppy ja seuruun juoksu. Aiemmin päivällä olin tehnyt jääviä ja luoksetuloa pienimuotoisesti kotona peilin edessä. Siinä huomasin, että meinasi ruveta ennakoimaan luoksetulokutsua, joten huomio siihen tänään.

Palkkasin luoksetulon odottamisesta ensin pariin otteeseen. Sitten kutsuin sivulle. Autoin varmuuden vuoksi hieman käsimerkillä. Autettuna hyvä.

Seuraavaksi seuruuta. Hyvää perusseuruuta, täyskäännöksessä autoin hieman. Juoksussa ensin autoin namilla, ettei pompi. Sitten kokeilin ilman namia, ok homma.

Liikkeestä maahanmeno käskytettynä oli tänään aivan ylitäydellinen :D Hyvä seuruu, hyvä maahanmeno, rauhallinen odottaminen. YES! Sivulle en sitä ottanutkaan, lienee aiheellista joskus kokeilla, toimiiko se.

Lopuksi hyppyä. Ensin menin hypyn eteen ja sanoin "hyppy", jolloin Jetta kiersi esteen. Sanoin pöp-pöp. Toisella kerralla sanoin samoin hyppy, jolloin Jetta pomppasi iloisesti esteen yli, pallopalkka perään. Seuraavaksi menin kauemmas esteestä ja sanoin "missäs se hyppy on?", jolloin Jetta lähti eka agi-hypyille päin, mutta kun sanoin, ettei ole siellä, tuli toko-hypylle ja läjäytti komeasti yli. Vielä kerran toistettuna, kysyin, missä hyppy, ja kun hyppäsi hienosti yli, pallopalkka.

Lopuksi luoksepäästävyttä. Pysyi istumassa.

MItzu lämmitteli puomilla ja kepeillä, se on söpön innokas :) Mitzu otti vain idarin ja tunnarin. Idari tosin ilman merkkejä, hyvä! Tunnari ei ensin oikein onnistunut. Haki niin kauan vääriä, että jäljellä oli enää kaksi kapulaa, joista se toiseksi viimeinen sitten oli oikea. Huomasin, että kapulat vietiin kupilla, joka oli juuri äsken ollut paikkaolon makupalakuppina, ja kun uudestaan vietiin kapulat ihan käsin, toi hienosti oman :)

Jos pitäis huomenna koirille vapaapäivän.