Eilen yleisellä toko-vuorolla oli vierailijoita, wuhuu ;) Hassun hauskoja malinoisseja.

Tein Svartbergien toko-kirjaa vähän mukaillen palkkaamattomuustreenin Jetalle. Eli Maija sai päättää, mitkä kolme liikettä otan kisamaisesti, kertomatta liikkeitä etukäteen. Annoin myös palkat Maijalle, että se saa palkata Jetan parhaaksi katsomallaan hetkellä - tai jättää palkkaamatta. Tehtiin tietysti liikkeenohjauksella. Oli oikeastaan aika kivaa tehä välillä jotain vähän erilaista. Tuli kyllä huomattua, miten paljon reeni eroaa kisatilanteesta, mikä ei tietenkään ole kovin hyvä juttu. 

Aloitin käymällä pienen lenkin hallin ympäristössä, lämmittelin pihalla ja menin sisään kuin menisin kisassa. Juoksutarkastuksen kautta kehään (harmi vaan, tuolloin hallissa ei vielä ollut muita). Meille arvotut liikkeet olivat seuruu, ohjattu ja hyppynouto.

Seuraaminen. Ihan oikea kaavio. Tuntui hyvältä lähes koko seuruun ajan. Muutaman herpaantumisen (vilkuilua) olin huomaavinani, mutta ei paha. Joku liikkeellelähtö oli huono ja askeleiden jälkeen perusasento huono. Mutta hyvä kokonaisuus ollakseen "kisasuoritus". Kehut palkaksi. Kehuin tosin liikaa, koska haukahti. 

Ohjattu. Arvottiin vasen. Merkille meni vähän ohi vasemmalle. Kun ei ollu piirretty ympyrää, en ole ihan satavarma, olisko ollu sisällä, mutta en alkanu korjaamaan, koska oltiin "kisoissa". Nouto ei onnistunut eka käskyllä (lähti, muttei menny perille), taisi palata merkille ja muistaakseni jouduin antamaan uuden käskyn. Pienen seikkailun jälkeen lähti noutamaan ja ok nouto ja perusasento, mutta ei olisi tainnut pisteitä enää herua. Hienoa kuitenkin, että haki palikan ja vielä oikean eikä joutunut paniikkiin. Kehut palkaksi.

Hyppynouto. Minä ja minun heittokäteni. Meni tosi sivuun ja ihan seinän viereen. Heitto olisi tietty pitänyt uusia, mutta miksi en tajunnu? Jetta teki kyllä ihan sankarin työn. Hyppäsi yli ja haki kapulaa epätoivoisesti. Oli jo hyppäämässä takaisin yli, mutta sitten syttyi lamppu päässä, että hei, eihän tuonne voi tyhjin suin hypätä ja lähti ettimään uudesaan. Löysi metskun lähellä olleen puukapulan ja palautti sen. Luovutus aavistuksen liian kiinni ja vähän vino, sivulle ok. Otin uudestaan heiton metallilla, lähemmäs estettä ja sain luvan palkata vauhista paluuhypyssä :)

Tauko. Tehtiin myös taputustreeniä, vierailijat saivat antaa aplodeja. Jetta vinkui, mutta pysyi suht kuosissaan.

Paikkaistuminen rivissä. Pari minuuttia. Sanoin pari kertaa pään pyörittelystä. Muuten ok. Namikupille palkaksi. Loppuun vielä aplodeja. Vinkui mutta pysyi paikoillaan. 

Pientä temppuilua ja köpsistä loppuun.

Kiitti kamut tästä reenistä! :)