Hallilla Maijan ja Pyryn kanssa ennen yleistä toko-vuoroa (että Jetalla rauhallista vaikeissa tehtävissä).

Ohjatusta vuorossa oikea. Etäisyys sivuille 5 m, taakse 2,5 m. Jostain syystä 3 ekaa yritystä yritti lähteä vasemmalle. Eka kerralla jouduin ottamaan uudestaan keskelle, muut olivat vain pari askelta väärään suuntaan, ja siitä lähetin uudestaan ilman korjaamista. Pitäis kerrata Mujusen oppaasta jatko-opetus, olenkohan edennyt oikein, ja mikä on seuraava vaihe.

Tunnari eka kertaa hallilla, ei edelleenkään oikea tunnari vaan sitä mielentilan hakemista. Laittoi eka pötköttämään minun ja kapuloiden väliin (hyvä, ei liikaa kiihtynyt?). Heittelin nameja, söi niitä. Kun Pyry elämöi selän takana, kaikki toiminta keskeytyi hetkeksi, mutta kun Maija piti seuraa Pyrylle, Jetta palasi työn pariin. Meni kapuloille ja vähän hätäisesti niitä haisteli, mutta poimi kuitenkin oikean ja lähti palauttamaan. Tässä vaiheessa minulta unohtui, että kehun piti olla hillitty ;)

Idari! Tai mikä se nykysin on, en ole vielä omaksunut uutta nimeä ja systeemiä.... Mutta kuitenkin, liikkeestä seisominen, istuminen ja maahanmeno, ja ne olivat aika hyviä!  

Kokeilin sitä kiertoleikkiä kahdella törpöllä ja Jettahan oli ihan innoissaan! Yksi pysäytys, muut suoria.

Lopuksi paikkaistuminen läähätyskoiralla. Oli tarkoitus ottaa n. minuutti, mutta ei ollut kännykkää käsillä, että olisi nähnyt ajan. Kävin välillä kehumassa. Kuitenkin ryökäle ehti kerran mennän maahan, vaikka olin vieressä vahtimassa.  Murahdin, ja Jetta pääsikin yllättävän äkkiä takasin asentoon. Sen jälkeen vielä puolisen minuuttia istumista ja vapautus namikupille.