Oikeastaan oli vähän sellainen olo, ettei olisi jaksanut lähteä reenaamaan, mutta lähdinpä kuitenkin. No ei ois vissiin kannattanu. Mitzun reenissä meni pieleen kaikki. Siis ihan kaikki. Jaa niin hyppynouto onnistui hyvin, siinä ei mitään ongelmaa, mutta siihen ne onnistumiset jäivätkin. Olimme vähän eri paikassa reenaamassa, johtuen siitä, että tuolla on hyppyeste käytössä ja pitää sitä hyppynoutoakin välillä testata. Paikka on sellainen epätasainen enemmänkin jättömaa-alue, joka vielä näillä keleillä on melkein yhtä kuralammikkoa.

Mitzulle otettiin ruutu, ohjattu, hyppynouto ja tunnari. Kun lähetin Mitzun ruudun merkille, se lähti johonkin aivan väärään suuntaan. Sain sen ohjattua merkille about viidennellä käskyllä. Sitten siitä kun lähetin viimein ruutuun, lähti aivan kuin olisi lähtenyt ohjattuun, eli ei ruutuun päinkään. Taas lisäkäskyjä roppakaupalla ja sain ohjattua Mitzun ruudun liepeille. Sitten se pongasi ruudun, mutta ei edelleenkään löytänyt lelua, joka oli ruudun keskellä. Ja Mitzu sentään istua törötti merkin vieressä ja katsoi, kun laitoin ruutumerkit valmiiiksi... Sitten otettiin ohjattu, sama merkki kuin ruudussa, mutta merkki ei löytynyt vieläkään. Meni jotain 5 metriä merkin vasemmalle puolelle. Taas lisäkäskyjä, että sain oikealle hollille merkin tietämiin. Sitten käsky noutaa vasen kapula, jolloin Mitzu tietenkin juoksi keskimmäiselle. Sain sentään pysäytettyä, ennen kuin otti sen ja ohjattua sinne vasemmalle kapulalle. Hyppynouto olikin sitten ainoa onnistunut juttu :) Sen jälkeen vielä tunnari... Onko vaikea arvata, onnistuiko? No ei. Ensinnäkin unohdin itse kääntyä. Sitten Mitzu lähti ennen käskyä kapuloille. Nuuski kapulat läpi, ja toi väärän.... Toisella yrityksellä sitten toi oikean. Se oli sitten sellainen treeni tällä kertaa. Olisi voinut jäädä tekemättä koko reeni.

Jetalla olikin sitten normaalit hupmputtelut. Luoksetulo ok. Metallinnoudossa pidin lelua piilossa, kunnes toi käteen, eli pudotti kerran matkalla. Huomasin tosin että noutovauhti alkoi hiipua juuri ennen minun luo tuloa, joten kannattanee edelleen palkata paljon vauhdista, ennen kuin se tiputtaa. Tunnarissa piilotin kapulan melko kauas, ja joutui etsimään sitä kauan, mutta löysi kuitenkin, joten palkkasin hvyissä ajoin vauhdista, kun etsimistehtävä kuitenkin oli niin haastava. Muutama pallon kanssa seisahtuminen. Jetta kyllä seisahtuu siinä vinoon eikä tietenkään seuraakaan suorassa, kun en siinä mitään seuraamista edes pyydä. Kun itse jatkan heiton jälkeen matkaa samaa vauhtia, on vaikea nähdä, miten se pysähtyy, mutta ilmeisesti seisahtaa kuitenkin hetkeksi ennen kuin ryntää taaksepäin.

Lopuksi vielä vähän tarkkuusjuttuja, eli kontaktia, parin askeleen seuruita, käännöksiä paikalla vasempaan ja oikeaan. Oikeaan käännöksiä otettiin ensimmäistä kertaa ja ne onnistuivat namin kanssa ihan hyvin. Lopuksi pieni namiseuruu ympyrällä ja päälle loppuhumputtelut.

Tuloksena nenästä varpaisiin asti ympäriinsä rapainen lauma (niin ihmiset kuin koiratkin), mutta sesset vetelivät loppuillan sikeitä, joten kaitpa niille jotakin iloa tästä reenistä oli :D