Huh, olipas päivä! Aamu alkoi kunnon lenkillä (muutamana aamuna käyty vähän pitempi lenkki ja kylläpä se tekee hyvää!) Varikkokäynnin jälkeen matka suuntautui hallille ja siellä kuluikin loppuilta: tokoa-lenkkiä-agia-lenkkiä-varikkokäynti-tokoa. 

Piti kokeilla ruutua pitkästä aikaa, pysäytin seisomaan. Ok.

Pieni seuraaminen. 

Ohjatun suunnat, oikea, n. 7 m. Ok.
 

Paikkaistuminen, kerkesi mennä kerran maahan, vaikka vahdin vieressä. Katsoi kun Maaru teki juttuja, eikä sitä voinut katsoa istuiltaan.

Paikkamakuu, nuuski ja pyöri välillä jotaki, mutta oli ainaki hiljaa.

Välissä pienen Ruotsin keikan kautta lenkkeilemään. Jetta teki agi-treeniä Maijan kanssa, kun se meinaa osallistua omiin pääsiäiskisoihin. Ei oikein kykene rataa kunnolla menemään, mutta näillä treenimäärillä se ei ole ihme. Sanottakoon että intoa on enemmän kuin taitoa.

Jäähdyttelylenkille. 

Varikkokäynti kotona ja takaisin hallille. Seiskan avoimella vuorolla ei näkynyt muita, joten otin vain kakevaihtoja läheltä (surkeita, seilaili sinne tänne, jopa eteen!) ja suoran luoketulon. Paikkaistumista vajaa minuutti, laitoin takana olleelle hyllylle namit. Kävin kehumassa välissä. Noin minuutti. Ok. Paitsi yhdellä kehumiskerralla liikutteli etutassuja. Sitten olisi tullut treeniseuraakin, mutta nuori herra sanoi tältä illalta treenisopimuksen irti, tosin reippaasti se olikin jaksanut venyä koko päivän mukana.

Ai niin! Jetta oksensi tänään jonkin muovisen kovan teräväreunaisen esineen, jota kuitenkin onneksi oli kai pureskellut vähän ennen nielasemista :( Toivottavasti siinä oli syy siihen, miksi on ripuli vaivannut pitkin viikkoa. Ja toivotaan, että olisi taas selvitty pelkällä säikähdyksellä, että Jetta olisi nyt ok!


Hohhoijjaa, täällä sitä taas hallilla kykitään koko päivä.Vaikka on täällä välillä kyllä ihan kivakin temmeltää!