Illalla hallilla. Siinä missä kaikki eilen meni päin mäntyä, tänään sitten minun hermojen lepuuttamiseksi onnistui ihan kaikki. Toki olinkin hallilla yksin ja treeni-innoissani. Uskaltauduin kokeilemaan siellä jopa tunnaria.

Ruutu. Merkki eka, sitten merkki+ruutu. Tosi hyvät. Ruudussa käskin seisomaan ja palkkasin lelulla, joka jopa lensi melkein ruutuun.

Ohjattu. Oikea helppo. Miten tuo oikean ja vasemman ero voi olla niin radikaali? Hyvä merkki, palkka. Merkki ja oikean haku. Hieno. Tosin merkillemenon vauhti alkoi jo kärsiä kovasta eestaas laukkomisesta. Palkka nostosta. Tosin irrotti kapulan vasta hallin toiseen päähän juostuaan, kun otti lelun suuhun.

Viilentelykaket, että henki vähän tasaantuu ennen tunskua. Koko satsi läheltä alkaen seisomisesta. Oli hyvät vaihdot. Myös maasta sivulle hyvin. Lopuksi täydeltä matkalta yksi maasta istumaannousu, josta lelupalkka.

Tunnari lopuksi. Ympyrä, 4 + oma. Vein kapulat, palasin koiran viereen. Menin takaisin lähemmäs kapuloita ja annoin käskyn. Ennen kapuloita annoin namin. Näytti hyvältä, Jetta meni haistelemaan, mutta yhtä äkkiä se jähmettyi. Olkoon, ajattelin, on minulla aikaa odottaa, ja pistin silmät kiinni. Heti kun en kattonu, Jetta alkoi haistella ja löysi oman. Palautti hitaasti. Mutta sai ruston palkaksi, koska paikka oli vaikea (eli muu kuin koti).