Selvennettäköön, että Iikkis = Isokoira = Mitzu :) Pikkukoira (=Jetta) pysyy pikkukoirana varmaan hamaan vanhuuteen asti ;)

Viime yönä satoi lunta ja tänään oli pakkasta. Oli taas hienoa kulkea metsässä :)

Jetan kanssa reenailin raviradan parkkiksella. Leluhömpöttelyn jälkeen Jetta otti noutoa (kun en sanonut kehusanaa, vaan odotin, että toisi käteen, niin painatti ohi kapulan, sellaisen lelumallisen, kanssa). Ainakin oli vauhtia :) Yritin ottaa pienen luoksetulon, mutta kun ei Jetta pysy istumassa, niin eipä se yksin oikein onnistu. Tunnaripalikan piilotin lumeen ja heinikkoon. Palikka löytyi hyvin, mutta jos näin oikein, se taisi pureskella sitä matkalla. Olisi kai aika aloittaa ne pitotreenitkin.

Sitten otettiin namiseuruuta sekä askeleita. Ja suoraan parin-kolmen askeleen seuruita namin kanssa. Lopuksi palkaksi leluleikit. Vielä lelun kanssa maahanmenoa (alkaa saada juonesta kiinni :) ja seisahtumista. Siinäpä sitä olikin.

Sitten lähdettiin ihan vaan isojen tyttöjen kesken (eli mie ja Mitzu) Rovaniemelle treenaamaan. Jetta-parka jäi kotiin. Pakkasta oli -15, eikä pirpana olisi varmaankaan nauttinut autossa jököttämisestä. Mitzun kanssa otin koko evl:n läpi, paitsi en ohjattua. Tilaa ohjattuun hallissa on niin vähän, että tuppaa väkisin menemään keskelle, kun kapulat on niin lähekkäin. Täytyy muistaa huomenna ottaa se ohjattu valoisan aikaan. Muut liikkeet menivät mitzumaisen hienosti, mutta kakeissa tarvi toisen käskyn seisomaan (Miksi? Näin kävi myös viime reenissä. Mikä siihen nyt on tullut?) Ja tunnarissa toi väärän eka yrityksellä. No tuo nyt ei jaksa enää edes yllättää. Muuten oikein kiva reeni.

Muutama kuva vielä.

jemkep.jpg
Taas saatiin lunta ja aurinkoa :)

mimnyr.jpg
Lumi-Mitzu.

jemirav.jpg
Auringossa paistattelua.

mmaise.jpg
Metsässä oli aika hienoa.