Treeni 1. Kolme toistoa, pitoajaltaan n. 15 sekuntia. Avaan Jetan suun (ei avaa vapaaehtoisesti), itse pito rauhallinen. Kehun rauhallisesti ja silittelen toisella kädellä. Toisella toistolla meinasi höllätä leukoja, joten vähän enemmän pidin käsillä. Eka ja kolmas hyvä. Palkaksi makkaraa ja aamuruoka. Uutta oli se, että istuimme nyt lattialla naamat vastakkain (lähempänä tulevaa luovutusasentoa, eteen se kai sitten tulee luovuttaman. Tähän mennessä en ollut vielä päättänyt, luovuttaako edessä vai sivulla...)

Treeni 2. Tässä treenissä uutta se, että istuin jakkaralla ja Jetta oli minun edessä jalkojen välissä. Ajattelin, että näin se on edelleen lähempänä luovutusasentoa. Tällä kertaa jokainen pito oli oikein hyvä. Kesto taas n. 15 sekuntia. Kesimmäisellä pitokerralla päästin hetkeksi otteeni yläleuasta ja pidin vain alaleuasta. Hyvin meni, mutta ei ole vielä kypsä siihen, että pitäisi vain alaleuasta kiinni. Palkkana makkara + päiväruoka. Kyllä se tästä :)

Lopuksi otin namin kanssa pelkkää jalkojen väliin tuloa, kun istuin jakkaralla, kun en ole aikaisemmin opettanut vielä sitä eteenistumista.