Lieneekö tuolla valeraskaus tuolla Jetalla? Juoksu on ollu lokakuun alussa, sopiskohan se tähän aikaan? Raaputtaa vimmatusta jatkuvasti (petaa), vinkuu lakkaamatta, on apaattinen eikä syö.

Hallilla tänään (pitkästä?) aikaa. Oli reeniseuraakin. Ja Pyry veteli koko reeniein ajan sikeitä vaunuissa (!), saa nähä tuleeko tästä vaunulenkkeilystä uusi harrastus, kun sen nyt taas saa nukahtamaan vaunuihin (tai autoon, mutta ei missään nimessä enää sisälle).

Tein niin sekavasti kaikkea, etten oikein edes muista varmaan kaikkea.

Aloitin ohjatun suunnilla. Jetta oli tosi innoissaan ja ihana. Hyvä merkki, hyvät menot molempiin suuntiin (kupit edelleen), vau!

Ruudussa se vanha tuttu jumi taas alkoi. Merkille meni loistavasti, mutta epäröinti alkoi taas, kun olisi pitänyt mennä merkiltä ruutuun. Huh huh, alkaa kohta paukut loppua itellä tuon merkiltä ruutuun -ongelman kanssa. Otin myös pelkkiä ruutunmenoja, jotka olivat edelleen vähän nihkeitä. 

Mitähän muuta  mie otin? Kakeja, läheltä, lyhyitä vaihtoja, jokunen väärä asento, muut ok. Zetaa epävirallisesti. Asennot oikein, mutta yritti ennakoida! Kun seurautin pelkkää suoraa, valitsi ite tehtäväksi seiso-liikeen ja jäi muutenkin jälkeen.

Seuruu. Pitkää palkatonta pätkää, ja vähän kiemurtelua. Hyvää.

Luoksetuloa. Yritin huvikseni opettaa suoraan sivulletuloa. Turhaa se istuu eteen, kun pk-ura on haudattu. Otin pitkän suoran luoksetulon. Leluleikin lomassa seisahtumista ja maahanmenoa. 

Paikkaistuminen. Kolmisen minsaa. Joutui kattoon kun toinen reenasi, mutta oli silti rauhassa.

Kun liikkuroin tunnaria, Jetta pötkötteli nätisti!!!! Myös silloin kun Sami tuli halliin :o Muutaman vinkasun kuulin. Ja eka kerran, kun sanoin "ohjaaja täyskääänös" karkasi sieltä luo, luuli kai että kutsuin sitä, mutta muuten pysyi niin rauhallisena odottelemassa, että piti oikein ihmetellä! Varmaan tuo valeraskaus sen apatisoi ;)

Jokunen kuva tullu tuossa viime päivinä napattua, hienoja kelejä ollu! Pakkanenki välillä pyöriny tuossa -25 asteen tienoilla.


Asennetta olla pittää...

Ja aurinko näkyy taas!