En meinannu ensin tänään(kään) käydä treenaamssa, kun Sami on reissussa eikä ollu lapsenlikkaa. Pyry oli kuitenkin tiukkana ja vaati päsätä Maijan ja lauman kanssa hallille, niin mikäpä siinä ;)

Ekaksi tunnari. Huonosti meni. Juuri oli tulossa ihminen ja koiria sisään. Veivät niin paljon Jetan huomiota, että se ei keskittynyt ja oli ylikierroksilla. Häselsi kapuloilla, potki ja tökki niitä, toi väärää.... Lopulta oikeakin.

Ohjattu vasen. Edelleen ongelmia. Merkille huonosti (vaikka näytin ensin). Suunta hyvä (kupit edelleen, 8 m). En saanu onnistumaan merkkiä ja suuntaa yhdessä, joten ei auttanut taas kuin ottaa niitä erillään :(

Ruutu. Paikanhakua. Meni ekalla kerralla (lennosta lähetetty, ei merkkiä) niin innokkasti ja suoraan keskelle ruutua, että en ottanu sitä enempää.

Jetta pääsi demokoiraksi agi-alkeiskurssille näyttämään keppejä ohjurien kanssa. Ja voi sitä onnea ja silmien loistetta,  kun Jetta pääsi tekemään keppejä. Ja sillä on vielä tosi hienot kepit! Harmi että se joutui lajista eläkkeelle. Tosin ei sen pääkään sitä varmaan olisi kestänyt :(