No niin. Jetta ei vingu enää paikkamakuussa, mutta nyt se karkaa siitä!! Tietenkin, kun kokeeseen on enää reilu viikko. Tänään hallilla näyttelytreenien reunalla, paljon meteliä, mutta muuten vähän häiriötä.

Ensin tein ihan normaalin systeemin, seuruut, maahamenon, suoran luoksetulon, stopin erikseen ja seisahtumisen. Jonkun käskyn taisin joutua toistamaan, eikö se sitten kuulunut haukkumisen seassa, vai?  Seisomisessa eka yrityksellä meni maahan. Toinen yritys oli parempi, mutta kääntyi poikittain, kun menin taakse (ja kaivelin namia taskusta). Nouto oli muuten hyvä, mutta loppusivulletulo jäi vinoon. Murahtikohan se kapulalle?

Kaket oli tänään erityisen hyvät, toimi nätisti eka käskyllä.

Hyppykin oli hieno, istui eka käskyllä ja ihan ilman lisäapuja.

Sitten se surullistakin surullisempi paikkamakuu. Jätin suht rauhalliseen nurkkaan Jetan makoilemaan ja menin sermin taakse piiloon. Jotain parin minuutin kohdalla koira hipsi yhtäkkiä minun luo. Näyttelytreeniläiset kyllä juoksivat siinä lähellä, mutta ei niin lähellä, että olisi pitänyt olla ylivoimaista. Vein takaisin vähän äkäisesti, ja olin uudestaan reilun 3 min piilossa. Se meni hyvin. Palasin välillä kehumaan ja silittelmään, ja meinasin vielä jättää hetkeksi, mutta en muistanut sanoa käskyä uudestaan ja se lähti heti perään. Huh-heijaa, kyllä mie sekoilin, mutta ei se Jettakaan paras mahdollinen ollut.