Hallilla alkuillasta ohjattu. Oikea (vaikka ite taisinki kerran sanoa "vasen", onneksi koira kattoi käsimerkkiä, eikä kuunnellu käskyä ;) Ihan kisa-asetelma jo :) Paitsi että vien merkille ja kapuloiden tilalla kupit. Tosi hyvin meni kaikki toistot oikealle. Tänään oli jopa vauhtia aika kivasti. Viimeisestä pallopalkka. Yli kuukausi kesti saada kupit kisaetäisyydelle. Nyt alkaa sama homma kapuloiden kanssa. Jotenkin toivoisin, että siinä voitaisiin edetä pikkusen nopeammin, kun liikkeen kaava on jo (toivottavasti) päässä.

Otin myös jonkinmoisen seuraamisen, jonka Jetan yllätykseksi päätin juoksusta liikkeestä istumiseen. Jetta oli hölmistyneen näköinen, mutta istui, lelupalkka.

Kokeilin myös sellaista hauskaa stopin kanssa, että koira putkeen, heti kun putkesta ulkona "seis" ja palkaksi putkeen. Aika upea stoppi. Vähän myöhemmin kokeilin samaa maahanmenon kanssa, mutta se onnistui vasta toisella yrityksellä. Kiva jos Jetallakin tokossa edes joskus jotakin kaavojen rikkomista :)

Jetta sai tehdä myös ihan pienen agilityorientaation huomisia kisoja varten. Kisoissa ei ole odottetavissa menestystä, kun Jetta ei ole juuri treenannut, muuta oman seuran kisoissa ollaan edustamassa. Tai siis minä onneksi kehänauhan ulkopuolella (jossa muuten kuluukin tiivisti sitten talkoissa seuraavat kaksi päivää).