Ihan ok hallitreeni. Ennen halliin menoa sanoin Jetalle "kierrä", niin se kiersi kentällä olleen tötsän, joka oli n. 100 metrin päässä.

Aloitin leikillä ja pienellä seuruupätkällä, seuruu oli nyt tosi intensiivistä ja tehokasta, hyvää!

Ruutu. Vein merkille ja lähetin jotain 5 metrin päästä. Hyvin meni, palkka heti kun ruudussa. Yksi seisahtuminen erikseen.

Luoksetulon pysäytys agi-putken kautta. Kiertoja, yhdessä stoppi, ihan ok, vaikka olisi kai parempaankin pystynyt. Maahanmeno jäi ottamatta, kun oli mies putken tukkona (Pyry). 

Ohjattu oli tänään vaikea. Vasen, 7 metrissä kapula. Eka yrityksellä yritti lähteä vähän oikealle. Toisella yrityksellä ei yrittänyt lähteä yhtään mihinkään. Kolmannella yrityksellä pyörähti oikean kautta (tämä ei ole tarkoitus), mutta nouti kuitenkin hyvin vasemman. Namipalkka.

Paikkaistuminen. Kolmisen minuuttia. Vinkui aluksi, kun Pyry touhusi jotakin lakaisuharjan kanssa. Hiljeni. Kävin välillä palkkaamassa. Namikupille palkaksi.

Tunnari. Nameja syötellen menin lähelle kapuloita (3+oma). Ilman varsinaista käskyä, päästin kapuloille. Nätisti nosti oman. Ensin namipalkka, sitten Maija-palkka :) Lopuksi rustoluupalkka.

Tauon jälkeen paikkamakuu, joka meni yllättävän hyvin, vaikka Pyry hääräsi ympärillä ja Maarukin oli vieressä vähän levottomana. Ei vinkunut, eikä mennyt edes lonkalle! Kolmisen minuuttia. 


Ryhmäpaikallolo. Pyry valitsi paikan ihan ite. Känny ei vaan paras mahdollinen kuvausväline.


Ei se ollut eka kerta, kun Pyry näitä paikallaoloja harjoittelee. Tässä mummilassa.