... Seikkailija oli kuitenkin tällä kertaa Mitzu, ei Jetta. Käytin Jetan aamulla puoli 6 aikaan ulkona. Sitten ihmettelin, että mikä ihmeen koiran marina täällä kuuluu. Vilkaisin, että siellä se pentu nukkuu omalla paikallaan. Sitten tajusin, että se on Mitzu. No jopas Mitzu nyt näkee äänekkäitä unia? Sitten kun nousin ylös, huomasin, että Mitzu parka oli ulkona :-o Ovi oli vissiin jäänyt raolleen ja Mitzu mennyt siitä ulos. Siellä se portailla istuskeli "pönttö" (=kauluri) päässä ja marisi pikkupakkasessa, kun ei päässyt sisälle. Ei se edes haukkunut tai mitään, kunhan vienosti vikisi.

Eilispäivä kuluikin Rovaniemellä sosiaalistamismatkalla. Jetta tepasteli jo kaupungin keskustassa melkein kuin vanha tekijä. Käväistiin toimistolla, eikä se tällä kertaa ehtinyt edes pissata laittialle :) Käytiin rautatieasemalla, haettiin Tanja-kaveri, ja saateltiin Tanjan matkaseurue junalle. Sai paljon kivoja rapsutuksia. Eikä ne tupakantumpitkaan enää ole niin huippukivoja, että jokaista tarvitisisi keräillä.

Eläinkaupassa vierailtiin myös, ja katsokaa minkä "ihanan" löydön tein Mustin ja Mirrin poistokorista! Nämä upeat valjaat:

1499462.jpg

Sami sai makeat naurut noista Jetan valjaista, ei ollenkaan huomioinut minun taloudellista ajatusmaailmaani, että kun ne eivät kuitenkaan sovi pitkää aikaa pennulle, niin tässä vaiheessa ei liene järkevää hankkia mitään huippuluomuksia. Ja eikös se lime liene aivan kevään muotivärejä? ;)

Sitten päästiin tosi mukavaan paikkaan taas Jetan kanssa, kun Laura ja Ronja-rouva ystävällisesti vastaanottivat meidät! Samalla sai totutella naapurien koirien haukkuun ja hetken ihmeteltyään Jetta houkutteli jopa Ronjaa leikkimään. Mukava koirakokemus Jetalle taas! Kiitokset Lauralle ja Ronjalle!

1499467.jpg
Huh... ensin iso koira pikkusen hirvittää...

1499475.jpg
Hetikohta mentiin tutkimaan samaa kaarnanpalasta.

1499487.jpg
Ja sitten siellä oli ihania ihmisiä!

Sitten vielä pieni maisema-ajelu kaupungilla ja pentu nukkuikin makeat unet sillä aikaa, kun kävimme kaupustelemassa. Paluumatkalla pysähdys Ritavalkealla ja Jetta sai touhuta iltavillit pois ja ottaa yhden luoksetulon. Kylläpä sitten sankarille uni maittoi :) Mukava reissu!

Maisemia ihastelemassa Sky-hotellilla:

1499497.jpg

1499492.jpg