Ei tästä meidän tokourasta tulee ikinä mitään, kun en saa aikaa minkäänlaista oikeaa treenisuunnitelmaa. Voihan tuolla käydä aina vähän leikkimässä jotakin, muttei se johda yhtään mihinkään ilman kunnon suunnitelmia ja päämääriä. Junnaa paikallaan koko tokohomma.

Hallilla tänään Jetan kanssa, seurana toinen koirakko. Aloitin alkuleikin jälkeen seuruulla, jota otin palkkaamatta pitemmän pätkän. Seuruupaikka vaihteli epävakaasti ja perusasennot olivat vinoja. Jonkun perusasennon jäi seisomaankin. Lopuksi otin paikallakäännöksiä, täyskäännöstä, askeleita ja peruutusta namin kanssa, ne menivät hyvin.

Asentoja vapaasta liikkeestä, seisomista, maahanmenoa ja istumista. Muutamia asentoja teki oikein ja hienosti, mutta sitten alkoi sekoilla asentojen kanssa ja tarjota mitä tahansa asentoja. Otettiin myös seisomassa pysymistä, jossa aluksi hyvä. Mutta sitten kun oli pitemmän ajan ennen palkkaamista, alkoi tarjota istumista kesken kaiken. Ja lopulta jo maahamenoa ja vaikka mitä.

Kiertoa. Luoksetulon eteenistuminen. Taisi olla aavistuksen verran vino vasemmalle edelleen. Välissä pelkkä vauhtikierto, sitten noutokapulan kanssa (ilman että otin ensin pitoa), aika hyvä. Kokonainen nouto, malttoi odottaa hyvin, mutta taisi edelleen palauttaa aavistuksen vasemmalle vinoon (lieneekö ollut tulossa suoraan sivulle). Viimeiseksi vielä vauhtinouto, se oli hyvä.

Loupuksi hyppyä. Poispäin hyppyä, jonka jälkeen ajattelin varmistaa istumisen käsimerkillä (ja pallonheitolla), mutta ennakoikin pallonheittoa niin, että lähti viillettämään eteenpäin. Totteli kuitenkin käskyä (joka tuli myöhässä, kun itse sekoilin käskysanan kanssa). Houkuttelin hyppäämään takaisin esteen yli, palkkasin ja lopetin siihen.