Reenailtiin kivat kimppareenit Jetan, Mollan, Maarun ja omistajiensa kera.

Jetta aloitti seuraamisella. Aika lyhyt, liikkeenohjauksella, suht ok.

Liikkeestä istuminen. Hyvä. Palkka heti kun käännyin takaisin.

Luoksetulo. Tsiisus mitä säätöä! Sanoin Maijalle, että veisi Jetan aloituskohtaan ja tekee luoksetulon virittelyn. Eka kerralla meni maahan, kun piti seisahtua. Sitten seurasi epälukuinen määrä uusia yrityksiä, joissa Jetta joko meni maahan, pysähtyi ja lähti uudestaan hiippailemaan kohti tai pysähtyi hitaaaasti ja askeleita ottaen. Emme kelpuuttaneet mitään näistä, joten hinkkaus jatkui pienen ikuisuuden. Lopulta hyvä lähtö, hyvä seisahtuminen, ei ennakointia LO käskystä, joten heti kun lähti laukkaamaan seisahtumisesta, vauhtipalkka.

Ruutu, liikkeenohjauksella, pysäytyksellä, hyvä! Ei loppuosaa. Toisen kerran läheltä hetipalkalla.

Metallinouto. Varasti liikkeenohjaajan käskystä kapulalle. (Takulla tekee sen kisassakin.) Hinkkausta.

Hyppynouto. Nytkyi LO käskystä. Hinkkausta. Lopulta hyvä. HYVÄ luovutusasento ja perusasento!!!

Tunnari. Annika vei. Seikkailu tämäkin. Ensin meni reenikassia nuuskimaan. Sitten vieressä ollutta lelua. Sitten harrasti muuten vaan sunnuntaikävelyä kunnes sattui kapulakasalle. Potkaisi kapuloita epäjärjestykseen. En muista tarkkaan, miten haistelu meni, mutta ainakaan ei nostellut vääriä ja toi oikean. Ilman sivulletuloa. Keskusteltiin siitä, olisiko jo oikea aika puuttua tuohon ylimääräiseen haahuiluun? Toisaalta hyvä, että käyttää nenää.

Oli häiriönä ylimääräisiä kapuloita ja merkkejä ja muuta. Pitäisi olla usemminkin. 

Jetta siksi aikaa autoon (ilman häkkiä, ei syöny!) kun muut teki. Kun näyttelyharjotukset alkoivat, otettiin paikkamakuu. Häiriönä siis ympyrää juoksevia koiria. Jetta makasi aika nätisti, eikä tainnut kovin paljoa mölistä. Makaronilla, mutta nousi hyvin perusasentoon.

Pyry piti ottaa mukaan, kun ei ollut lapsenvahtia, mutta se oli tosi kiltisti ja jaksoi hyvin olla siellä.