Meinasin, että Jetalla olisi tänään treenivapaa (paitsi tunnarista ei myönnetä nyt vapaata), mutta kun sainkin yllättäen treeniseuraa, niin en malttanut olla illalla lähtemättä hallille.

Otin ensin itekseen ulkona tunnarin. Kova tuuli selän takaa. Pimeä. Vein ensin pienen kasan (kymmenisen kapulaa), Jetta meni sillä aikaa makoilemaan. Otin sivulle uudestaan ja tein virittelyn taas. Kävin viemässä oman kapulan kasan taakse ja piilotin ruohon alle, parisenkymmenen sentin päähän kasasta. Jetta hakemaan. Nuuskaisi ensin kasaa (jippii), mutta kun ei löytänyt sieltä, jatkoi etsimistä ja löysi tosi hienosti oman kapulan. Namipalkka luovutuksesta. Vähän pallon heittelyä ekstarpalkaksi :)

Hallissa hyppynouto ja metallinouto. Liikkeenohjauksen kanssa harjoiteltiin varastamattomuutta. Nyt ei kyllä pahemmin hötkyillyt. Hyppynouto oli hyvä, saattoi olla aavistuksen vino luovutus vasemmalle, mutta en ole ihan varma. Metallinouto ok!

Lopuksi paikkamakuu kahden koiran rivissä. Jetta meni ensin vinoon maahan, otin uudestaan sivulle ja sain sitten suoraan maahan. Menin piiloon, en tiedä aikaa, ehkä kolmisen minuuttia. Jetta oli tosi rauhallinen, mutta meni myttyyn. Pitää miettiä sitä, pitäisikö alkaa yrittää saada pysymään sitä suorassa ja olemaan menemättä lonkalle, ainakin silloin kun muuten on helpot ja tutut olot makuussa. Sivullenousu jäi aavistuksen vajaaksi. Annoin uuden sivullekäskyn, vaikka olisi kai pitänyt laittaa se maahan uudestaan ja ottaa siitä sivulle.