Oikeastaan tänään piti olla treenivapaa. Ulkona oli melko karsea keli, jään päälle satanutta vettä ja niin liukasta, ettei pystyssä pysynyt. Vetta satoi vaakasuoraan ja tuuli myrskynlailla. Aamulenkki jäi lyhyeksi. Ajattelin siis paeta hallin miellyttävään lämpöön (+18 huh!). 

Hallilla oli pari tyyppiä reenaamassa agilityä, niin tuli samalla aika hyvä häiriötreeni. Aloitin seuraamisella, yritin palkata silloin kun ei ollu liian kiinni jalassa. Volahti muutaman kerran, kun oli kiihkeät menot viereisellä agi-radalla, mutta hiljeni hyvin, kun huomautin. Pieni pätkä seuruuta, eri nopeuksia ja askeleet. 

Zeta epävirallisesti. I-S-M, ok.

Luoksetulon eteenistumista lyhyeltä matkalta. Ok.

Kakea. Läheltä, erityisesti asennoissa pysymistä. On vaikeaa, haluais vaihdella asentoja koko ajan. Myös maasta sivulle lopuksi.

Ohjattu, vasen. 8 metriä. Ensin merkille näytettynä. Lähti keskelle, kävi toteamassa kupin tyhjäksi. Käytiin viemässä yhdessä nami sinne vasemmalle kupille ja näytin vielä merkin uudestaan. Näin paljon helpotettuna meni ok, mutta oishan se kiva, jos tuosta joskus pääsisi myös eteenpäin.

Illan myötä keli rauhoittui ja tieltä suli jää sen verran että pääsi lenkilläkin käymään.