Hallilla kolmissa naisin. Kivaa, kun entinen treenikaverikin pääsi käymään pitkästä aikaa! Jetta otti siis uuden LO:n kanssa tunnarin, ja vieressä seisoskeli myös "tuomari". Lähti hyvänoloisesti kapuloille, mutta vilkaisi kesken matkan "tuomaria" ja alkoi vimmatusti nuuskia mattoa (uupps, hyökkääköhän tuo kimppuun, jos en tuokaan oikeaa? ;) Vihdoin päätyi kapuloille ja nuuski ne kahteen kertaan läpi (rivi). Otti oman ja meinasi palauttaa liikkurille. Kaarsi siitä minun luo, mutta ei mitenkään kyennyt (tai halunnut) asetella itseään suoraan luovutusasentoon. Korjasin.

Ennen tunnaria otettiin koko voittaja läpi liikkurin kanssa, mutta palkaten joka liikkeessä.

Seuraaminen oli ihan ok.

Liikkeestä istuminen, hyvä!

Luoksetulo, surkea. Tässäkö olisi se viimeisin ongelma? Maasta seisahtumiseen hyvin. En palkannut siitä, vaan olisin jatkanut, mutta Jetta oli eri mieltä. Kutsusta lähti vain hiippailemaan kohti, ei puhettakaan laukasta. Vein takaisin seisomaan, juoksin kutsukohtaan ja kutuin, niin johan oli vauhtia. Maahan hyvin. Siitä kun lähti laukalla kohti, palkkasin vauhdista.

Ruutu. Meni ensin ihan taakse. Siinä ja siinä, oliko sisällä. Korjasi keskemmäs (alusta), mutta meni vasta toisella käskyllä maahan. Olen ottanut maahan tosi vähän. Loppukävely ok, sai tulla leluun kiinni seuraamaan. Kerran lähempää niin, että heti palkka, kun oli ruudussa sisällä.

Hyppynouto. Hyvä.

Metallinouto. Hyvä, kai. Molemmissa annoin namit odottamisesta ennen käskyä. En muista miten oli luovutukset vai palkkasinko vauhdista.

Kaket. Tänään mainiot?? Teki kaikki ekalla käskyllä, melko suorassa ja vain ehkä aavistuksen pakittaen.  Mitäs mie nyt reenaan huomenna siellä Rovaniemen koulutuksessa, kun tuo kakekin nyt tällä kertaa onnistui. Nolo valittaa siitä kauheat pätkät, jos ei tulekaan siellä virheet esille. Tosin se tapahtuu varmasti helposti, jos vaikka pyytää jotain leikittämään koiraansa viereen.

Tässä kohti se tunnari. Jetta välillä autoon ja lopuksi paikkamakuu. Kolmen koiran rivi. Kaikki olivat oikein asiallisesti. Viisi minuuttia. Nousi hyvin sivulle.

Antaisko Jetalle vapaata iltatunnarista? 

Huomenna siis se Roin toko-koulutus.