Käytiin Maijan kanssa hallilla treenailemassa.

Menin sinne pyörällä ja Jetta laukko täyttä kyytiä ja oli aika läähätyksissä, joten muutin suunnitelmaa, enkä ottanutkaan kierron kanssa stoppeja, kun se oli jo ehtinyt laukkoa ittensä varmaan väsyksiin.

Virittelyksi pieni seuruu, joka oli aika huonoa. Pitääki ottaa välillä pitempää pätkää, kun tuntuu, että se seuruu menee sen paremmaksi, mitä kauemmin se kestää. 

Päivän teema oli liikkeestä seisomisen onnistuminen. Sehän onnistui! Mutta istuminen ei. Vissiin joko-tai. Otin ensin erikseen muutaman seisomisen, sitten liikkeestä, Maija heitti palkan. Seuraavaksi kun otin istumisen, niin Jetta seisoi sitten senkin (ja seuraaminen oli huonoa). Saattaa taas tovi vierähtää ennenkö idari on valmis. 

Ohjatussa oikea. Viisi sivulle, kolme metriä taakse. Meni hyvin, palkkasin nostosta.

Ruutu. Yksi lähetys läheltä, hyvä! Toinen kaukaa, hyvä! Kun oppis sen lelun vielä heittämään...

Kaket. Pelkkää tekniikkaa ihan läheltä. Teki kaikki vaihdot eka käskyllä, mutta istumisessa ei meinannut pysyä, vaan alkoi mennä maahan omia aikojaan. Pakitti vähän. 

Loppuun paikkaistuminen, vähän reilu 2 min. Kehuin välillä, namikupille palkaksi.

Kotona illalla sisällä tunnari. 4 kapulaa. Ei ensin mennyt kapuloille, mutta vähän ajan kulutta meni ja oli ensin nostaa väärän (en ole varma koskiko), mutta valitsi kuitenkin lopulta oikean. Pikkuruokapalkka. Ruokakupin sai, kun teki hyvän maasta seisomaannousun.