Illalla Annikan kanssa teollisuusalueella.

Jetta aloitti paikkamakuulla. Kahden koiran rivi. Jetta nukahti kesken paikkamakuun, mutta kun Mollaa käytiin välipalkkaamassa, ryhdistäytyi ja otti asennon, kun kerran toinenkin teki niin. Nousi jopa loppuperusasentoon ihan eka käskyllä. Mäkäräisiä taas paljon. Sitten Jetta meni autoon oottamaan vuoroaan.

Seuruu. Teemana perusasennot (taas). Tosi monta hyvää ja vain muutama vino. Juoksustakin pa onnistui, mutta vasemmalle asekeleet edelleen avustettava namilla.

Liikkeestä istuminen. Halusin kokeilla toimiiko seuruusta (alkuvirittelyn jälkeen). Ei toimi kuin toisella yrittämällä. Hinkkaus jatkuu.

Ruutu. Meni pitkältä matkalta suoraan ruudun keskelle, joten lelunheitto palkaksi. Nopeampaakin olisi voinut mennä, mutta laukka riittäköön.

Tunnari. Katastrofi. Vietiin kasa vieraita ja yksi oma siitä erilleen. Meni suoraan kasalle ja nappasi sieltä suuhun minkä sattuu ja muutaman muunkin. Vieras kasa haettiin heti pois ja tehtävänä, joskin ylivoimaisena, oli löytää enää se yksi oma. Mie seisoskelin ja oottelin ja Jetta juoksenteli. Menin seisoskelemaan vähän lähemmäs kapulaa, jolloin Jetta lopulta törmäsi siihen. Palautus oli asiallinen. Yhden kapulan piilottaminen jatkuu. Varmaan ikuisesti.

Tänään se ei edes käynyt pyöräväytyslenkkiä ennen treeniä, mutta kylläkin lotras ja ui tunnin järvessä :)