Paluu arkeen. Normaalinoloista treeniä illalla teollisuusalueella Annikan ja perheiden kera. Mukava ilma, lämmin, mutta ei kuuma, eikä yhtään elukoita!

Jetta teki hommat toisena. Aloitti paikkamakuulla. Oli tosi kivasti. Nelisen minuuttia, olimme piilossa. Nousi jopa ekalla viereen istumaan. Kerran oli mölähtänyt jotain pientä, mutta muuten tosi hyvin.

Seuruutta. Ensin perusasennon jankkaamista muutamien käännösten ja askeli+käännös. Oikea käännös tihmeä, sai hinkata aikansa ja lopulta piti kuitenkin ohjata namilla.  Pieni pätkä ilman perusasentoja, normaalia, juoksua ja hidasta. Se meni hyvin.

Liikkeestä istuminen onnistui!

Luoksetuloa varten kiertoja. Kierrot taas vaihteeksi hankalia, ei millään kiertänyt sitä tolppaa, jota meinasin. Kylläkin jotakin ihme puska-ruutu rinkiä. Yksi seisahtuminen, hieno! Maahanmeno olikin sitten ihan hukassa, en saanut sitä millään maahan. En siis millään! En edes ilman vauhtia, aina se jäi vaan pönöttämään seisalleen. Lopulta kun saatiin yksi jonkinlainen maahanmeno epävirallisesta luoksetulokutsusta, piti äkkiä lopettaa siihen, ettei menny yöhön asti.

Yksi ruutuun juoksu, jäi hienosti seisaalleen oottamaan palkkaa. Pitäisi vissiin ottaa joku käsky mukaan tuohon seisahtumiseen.

Lopuksi tunnarin pito ja haku. Piti suun takaosassa, mutta kun läähätti niin kovasti, kapula ei pysnyt kulmahampaiden takana. Etsi hienosti yhden oman piilotetun, ei pureskellut, mutta tiputti suustaan jonkun metrin päähän ennen luovutusta. Nosti sen itse, mutta ehti vissiin kaksi kertaa vielä tipauttaa ennen luovutusta.