Eilen ei tehty yhtään mitään, ei edes tunnaria. Oisin päässy vasta 7 jälkeen illalla eikä löytyny valaistua paikkaa mistään. Niin jaa olihan se ruokakupilla paikkaistuminen.

Tänään Pyryn ja Jetan kanssa kahdestaan raviksen parkkiksella. Pari astetta lämmintä ja aivan sairaan kylmä tuuli (kuten raviksella aina). Onnistuu se näköjään kahdestaan Pyrynki kanssa, kun on turvallinen paikka, että sen voi jättää huoleti leikkimään autossa. 

Ohjattu vaikea vasen. Aloitin ilman mitään virittelyjä, vein merkille, pakitin, siirryin vähän vasemmalle ja sanoin "vasen". Uskomatonta mutta totta, niin se tosiaan toi sen (olin hetsannu, kun vein kapulat).

Ruutu. Merkille, heitin palkan. Kävelin puoleenväliin ruutua ja lähetin siitä. Lelupalkka. Muutama lähetys erikseen epämääräisiltä matkoilta. Erikseen ruudussa pysymistä ja seuraamaantuloa. Iloista hömpöttelymeininkiä. 

Kaket. Jetta oli sivulla, niin ei päässyt kääntymään. Kylläkin pakitti vähän. Häiriö "kohtuullinen", kun Pyry höpötti ja käveli melkein koiran yli.

Zeta. M-I-S, palkka joka asennosta. Palkka myös mukaanlähdöstä ja seuruusta. 

Tunnari. Vähemmän kapuloita. Vein kauas. Ei meinannut lähteä kapuloille, mutta kun lopulta lähti, oikein hyvä haistelu ja palatessa otti jopa muutaman laukka-askeleen :)

Oikein mukava hyvän mielen treeni, kerrankin!