Tänään hallilla yleisellä vuorolla kahden muun koirakon kanssa.

Jetta aloittin pienellä seuruulla. Harjoiteltiin myös vasemmalle asekeleita. Perusasennon paikka ei ole vakiintunut vasemmalle siirtymisissä, vaan saattaa olla takana tai vinossa jompaankumpaan suuntaan. Kaipaa harjoitusta.

Liikkeestä istuminen oli hyvä!

Kakeissa otin vaan maasta istumaan ja palkkasin, kun oli hyvä.

Ruutuun, meni eka kerralla melkein sivusta, mutta viime hetkellä hyppäsinkin merkin yli etureunasta ja oli takaa sisällä, kai, tai sitten ei. Otin uudestaan ja sanoin palkkasanan aiemmin, jolloin oli hyvin keskellä.

Meinasin treenata luoksetulon seisahtumista kiertojen kanssa, mutta kierrot nyt vaan ei kerta kaikkiaan onnistuneet, niin ei päästy siihen asti, että ois reenattu stoppeja.

Lopuksi oli tunnari, mutta kun kapulat jäi kotiin, oli pakko ottaa hallilla olleilla käytetyillä. Kasa oli todella kasa, eli varmaan 30 kapulaa, ja oma niiden takana, käytiin yhdessä viemässä. Lähti innokkaasti hakemaan, hyppäsi hyppyesteen yli, kaarteli kasalla ja lopulta löysi oman, jota vissiin lähti palauttamaan Maijalle. Palkkasin kuitenkin heti, kun oli oman nostanut ja sai päivän sapuskat palkaksi.