Niimpä se on taas vuosi vierähtänyt, ja Jetta-sankari täyttää tänään jo neljä vuotta! Pientä iän tuomaa järkeistymistä on jo näkyvissä ilmassa, toivottavasti päästään joskus elämässä vielä tositoimiinkin kisakentällä ;)

Synttärilahjaksi sankari sai aamutreenin, uuden lelun ja tietenkin oman kakun!


Neljävuotias Jetta. 


Eivät kai nämä minulle ole?


Oi, minun kakku ja minun pallo!


Perinteinen koiranmakkarakakku.


Slurps, syömään!!!


Tervetuloa trooppiseen Pelloon, oiskohan tuossa mittarissa joku vika?

Synttäritreeni

Maijan ja perheen kanssa hallilla aamulla.

Jetta oli toden totta synttärifiiliksissä! Noin puoleen väliin asti treeniä (siis tunnariin asti) :(

Aloitin temppuilulla, mahdoton into päällä ;)

Ruutu. Ensin pallo merkillä, sitten ruutuun. Ihan täysillä meni ja oli hurjan innoissaan!! Ekaksi olin ottanut pari paikanhakua lähempää. Yksi myös lähteltä pysäytyksen kera.

Ohjattu. Meni ensin merkille huonosti. Kutuin takaisin, uusi lähteys. Parempi, vasemman kapulan haku merkiltä (kupit edelleen paikoillaan). Tosi kovaa ja hienosti! Vauhtipalkka.

Maija sanoi, että ei kannata ottaa tunnaria, ois kannattanu uskoa. Mutta ko mie aattelin, että ois niin kiva antaa sille synttärikakku palkaksi onnistuneesta tunnarista. Aattelin tehä helposti, eli oma vanha kapula liivin taskusta. Pysäytin namilla ennen kapuloita ja annoin jarrunamin. Mutta ei onnistunu tunnari :( Kun meni kapuloille, otti väärän. Lopetin heti tunnarin siihen, koska parempaa ei olisi varmaan ollut odotettavissa. 

Ajattelin, minkä helpon jutun ottais, että sais antaa kakkupalkan. No luoksetulo! Eka stoppi hyvin, mutta maahan vasta toisella käskyllä. Ei voi antaa superpalkkaa. Vein seisomaan uudestaan ja siitä maahan. Jumi, ei lähteny liikkeelle seisomasta. Jätin kauemmas, palkan taakse, arvatenki ei liikkunu mihinkään. Sitten vein Jetan toiseen päähän hallia, juoksin pois ja kutsuin. Pysäytin. Koska kuitenkin tuli laukalla ja kutakuinkin pysähtyi (vaikkakin huonosti), annoin periksi ja annoin synttärikakun palkaksi. Vaikka ei tuo ollut läheskään sen arvoinen suoritus. Mutta muuten ois jankattu siellä varmaan illallakin jotain keskinkertaisia suorituksia... Että semmonen synttäritreeni. Ainakin sankari tykkäsi kakusta! :)