Tunnari päivällä. Lapsityövoiman hyväksikäyttöä. Pyry osaa oikeasti viedä jo tunnarikapulat ;) 3 vierasta ja oma, pihalla. Jetta meni ensin kapuloille, nuuski ja palasi takaisin. Palkkasin, koska ei tuonut väärää ja laitoin uudestaan. Nyt toi oikean.

Hallilla illalla kimppatreenissä. Liikkeenohjauksella.

Ohjattu. Ensin pelkkä merkki. Sitten merkki + vaikea vasen. Meni huonosti merkille, jouduin ohjaamaan uudestaan. Nouto ok, palkka vauhdista. Perään oikea. Merkki ilman palkkaa. Hyvä! Oikean nouto, tosi hyvä! Ilman mutkittelua. Vauhtipalkka. 

Hyppynouto. Kokonaan. Ok.

Kaket. Harvinaisen hyvät! Täysi matka. I-S-M-S ei yhtään peruttanu eikä kääntyny vinoon!

Luoksetulo. Hetsattuna hyvä. Pelotti ottaa, ettei ois käyny niin kuin eilen. Onneksi meni hyvin. Vauhtipalkka. 

Seuruuta ei pitäny ottaa, mutta en malttanu olla ottamatta, kun oli liikkuri. Eka setti oli hyvä. Toisessa setissä alkoi taas se sama hyytyminen ja jähmettyminen, joka eilen oli luoksetulossa. Ihme homma tuo jämähtäminen milloin missäkin liikkeessä. Pidettäköön positiivisena, ettei se rajotu enää pelkkään ruutuun tai ohjattuun vaan vaihtelee päivän mukaan.  

Jetta meni tauolle. Otin myöhemmin sen vielä uudestaan, kun yksi avoimen vuoron tokoilija halusi häiriötä. Otin sitä seuruuta vielä uudestaan, nyt ei hyytynyt. Ruudun keskustaan menoja. Temppuilua. Pujottelua, köpsistä, piip-piip -temppua. 


Ei me muuta ko ulkoillaan ja lasketaan mäkeä.


Ekaksi kun Pyry aamulla herää, se sanoo "Halliin haluaa, Peppi koulu koira!
Nami antaa". Onko tullu liian vähän reenattua, kun pojallakin jo vierotusoireita? ;)