Muutaman päivän treenitauon jälkeen Jetta oli oikein virkeänä reeneissä, oikein puhkui intoa. Illalla hallilla Maijan ja perheen kanssa.

Ruutu. Ensin muutama lähetys ruutuun, tosi hyviä ja innokkaita. Merkille lähetys, samoin hyvä! Mutta taas alkoi ongelmat, kun yritin yhdistää ruudun ja merkin. Merkille meni hyvin, mutta siitä taas ei ruutuun :( Lähti harhailemaan ympäriinsä. Meni takaisin merkille, pysäytin uuestaan ja annoin uuen käskyn, niin meni tosi reippaasti ruutuun. Myöhemmin myös muutama paikanhaku eri paikassa olleeseen ruutuun.

Zeta-asennot. Ensin vapaasta liikkeestä, sitten seuruusta I-S-M. Hyvät. Kesken seuruun Monty tuli halliin ja pyörähti ympärillä, mutta sain Jetan silti jatkamaan työskentelyä.  

Viilentelykaket. Läheltä, hyvät, ei hötkyilyä.

Tunnari, ite kippasin kasan ja vein oman. Läheltä. Pysäytysnami. Oikein hyvä mieliala ja hyvä työskentely kapuloilla, kerranki!

Lopuksi heittelin namia eri suuntiin ja kun palasi minun luo, otin luoksetulon stoppeja. Eteenistumisia pari, mutta niitä ei taho millään saada suoraan.

Käytiin myös ulkoilemassa tänään Maijan, Pyryn ja lauman kanssa. Mahtava keli, pakkasta ja melko selkeää. Kyllä se luonto meitä taas helli ;)


Kuurakuono.


Ei haittaa pakkaset. Just hankittu puku testissä.


Häivähdys aurinkoa.


Jetta ja Back on track ovat erottamaton pari nykyisin.


Pakkasiin saa pakata monta kerrosta vaatteita.
 


Tässä sitä suunnitellaan...... (kuva: Maija)


Tässä sitä tehään....


... ja tässä on tulos ;)


Sitten tuli ilta.