Nythän niitä on kerättävä, kun niitä kerran on! Hilloja nimittäin. Kerkesin jo pahanpäiväisesti säikähtää, kun suon toisella reunalla oli jokin musta heiluva möykky (karhu?!), mutta onneksi se paljastuikin vain toiseksi marjastajaksi. Jetta pääsi lempitouhuunsa eikä Mitzukaan kai pahakseen pannut.

Tänään tuli reenattua tokoakin, meinaa välillä ihan unohtua tuo meidän päälajin reenailu :-o Mentiin tokoilemaan näyttelytreenien laidalle, kun ei täällä pahemmin muita koirahäiriöitä ole tarjolla. Jetta keskittyi oikein hienosti (lihapullan voimalla :) Otettiin kontaktia, sivulletuloja, namiseuuruuta, kakevaihtoja (i-s) ja lopuksi leikittiin vähän pallolla. Jetta jaksoi keskittyä oikein intensiivisesti koko reenijakson ajan, eikä nähnytkään muita koiria. Hieno juttu. Otin vähän eteenistumisharjoituksen alkeitakin, täytyisi ehkä sekin ottaa ohjelmaan. Sitten vain katseltiin näyttelyreenejä sivusta. Jetta oli hyvin rauhallisesti, mutta toisaalta eipä siinä paljon mitään kiihdyttävää olekaan, kun koirat juoksevat ympyrää. Tällä kertaa kenelläkään ei ollut edes vinkuleluja mukana, se aiheutti edelliskerralla levottomuutta Jetassa. Välissä reenattiin siinä kosketusalustaa, että pääsisi sitä ruutuakin joskus reenaamaan. Jetta tuppaa tökkimään alustaa enimmäkseen nenällään, mutta johan siihen tassukin osui muutaman kerran :)

Illalla oli kennelkerhon kokous, perjantaista sunnuntaihin täällä on maatalousnäyttely. Olen lupautunut kennelkerhon ständille, Mitzu ja Jetta osallistuvat rotuesittelyyn ja Mitzu pitää tokonäytöksen la & su. Siinäpä on ohjelmaa kerrakseen viikonlopuksi. Huomenna Mitzu pääsee hierontaan ja molempien kanssa käydään kimppareenissä Tervolassa.

Ja tietenkin kuvat :)

mihill1.jpg
Näitä hilloja vahdin minä ;)

jesuo6.jpg
Jee! Suosikkihommaa, suomutaa!

jesuo5.jpg
No en oo likanen!

mihill2.jpg
Huokaus... Noiden pentujen kanssa!