Jou jou!

Treeni 1.

Kotipihalla aamulla. Neljä kapulaa, etäisyys sama kuin ennenkin, hyvin hajustuneet. Hamusi viereisiä, mutta otti kuitenkin oikean eka yrityksellä ja palautti siivosti.

Kävi välillä moikkailemassa Samia ja Pyryä, jotka teki toisella puolen taloa lumitöitä ja keräsi samalla reissulla reilusti lisää kierroksia (miten mulla voi olla aina nuo harjafetissikoirat?!) Tein sillä välin valmiiksi toisen reenin.

Kisamuodostelmassa 6 kapulaa, mutta lähempänä toisaan pienemmässä ympyrässä. Jetta epäili ensin lähetyksessä ja taisi mennä kapuoloille pienen lenkin kautta, mutta kävi pari kierrosta läpi kapuoloita haistellen ja minä jo luulin, että se nappaa sieltä jonkun satunnaisesti, mutta muuttikin mielensä ja toi oman.

Treeni 2.

Hallilla toisen koirakon kanssa yhtä aikaa. Olin jo alkanut miettiä, miten alan vaikeuttaa tehtävää ja olin päätynyt ekaksi helpoimpaan eli etäisyyden lisäämiseen. Mutta toisin kävi, sillä unohdin ottaa kapulat aikaisemmin hajustumaan taskuun, niinpä tehtävää vaikeutettiin tekemällä vähemmän hajustetuilla kapuloilla. Tein jotain pientä ennen tunnaria: seuruuta ja hyppynoutoa. Neljä kapulaa hieman kaarevassa rivissä, aika lähellä toisiaan. Jetta toi taas eka kerralla oikean :o

Välissä kake-jumppaa (läheltä).  Muut vaihdot ihan jees, mutta kerran istui, kun piti seisoa. 

Lopuksi laitoin 5+oman kapulan kisamuodostelmaan ympyrään. Omaa ehdin hajustaa ehkä muutaman minuutin. Etäisyyttä kapuloihin kolmisen metriä. Jos tämä nyt onnistuisi, olin varannut superpalkan. Meni kapuloille, kiersi kapulat useampaan kertaan suu auki ja minusta näytti, että se tosiaan nappaa sieltä jonkun, mutta eipä vaan! Otti nätisti oman, palautusasento liian kaukana, mutta arvaa kiinnostaako? Hullut bileet päälle ja koiralle hirvenrusto palkaksi. Kylläpäs se nassuttikin sitä antaumuksella. (kuinkahan paljon samalla meni mahaan kumimurua, jota on maton päällä liukkauden estona, toivottavasti ei ihan suolitukoksen vertaa kuitenkaan) Pistin loput rustosta taskuun ja annoin kotona, kun ei huvittanut jäädä hallille tönöttämään koko yöksi, vaikka tietty moisen onnistumisen jälkeen mieli olikin kevyt ;)))

Lopuksi paikkamakuu kahden koiran rivissä. Eipä se maha täynnä jaksanut yhtään vinkua saati kääntyillä, siellä se makasi kuin laskulohi. 5 minsaa ja olisi varmaan ollut kauemminkin.

Ei kai se nyt vielä ala päästä jyvälle tunnarista, kun tuloksia pitäisi alkaa näkyä vasta parin viikon päästä? Ei varmaankaan.