Maijan kanssa illalla hallilla.

Jetta aloitti yhdellä ruutuunjuoksulla (että pysyy mieli iloisena). Ok, kun oppis ite vielä heittämään palkan sinnepäin.

Tunnari. Oli aika rauhallisessa mielentilassa, koska ei läsnä muita koiria. Mutta kapulat olivat vanhat, enkä tiedä, olinko hiljattain itsekin koskenut niihin. Meinasi ensin ottaa yhden väärän, mutta henkäsin äänekkäästi, jolloin Jetta jatkoi haistelua ja toi oikean. Palkkasin heti, kun oli lähtenyt tulemaan kohti.

Ohjatun suunnista tänään vuorossa oikea. Nyt suunnat jatkuvat päivä per suunta. Meni oikein hienosti ja kerralla kaikki toistot (5) oikealle kupille, eikä edes yrittänyt vasemmalle. Oikein hyvä! Huomenna taas vuorossa vasen.

Paikkaistuminen loppuun. Istui yhteensä parisen minuuttia, kävin välillä kehumassa ja namikuppi oli oottamassa. Ehti siltikin mennä kerran maahan välissä, vaikka olin ihan vieressä vahtimassa. Tosin Pyrykin hästäsi siinä ympärillä, mutta silti.

Lopuksi Jetta sai leikkiä Maijan temppukoulua. 

Miten muuten voikin ehtiä yhtenä päivänä niin paljon? Ostosreissu kaupunkiin, hiihtolenkki Jetan kanssa, lumityöt pihalta ja vielä reeni.