Jetta teki tänään ensimmäistä kertaa isojen koirien tunnarin :o Oikeastaan kahteenkin otteeseen, koska reenattiin tänään kahdesti.

Treeni 1. Ravirata.

Seuraamista. Ok.

Liikkeestä istuminen. Ekana reagoi liikaa liikkurin (Sami) käskyyn ja jäi seisomaan ilman mitään käskyä. Uusittuna ok.

Luoksetulon stopit. Takapalkalla. Pysähty ko seinään, mutta tarvi kolme käskyä lähteäkseen liikkeelle. Pallo suussa maahanmeno, meni se silti. Loppuasentoon, ei vino! Palloleikki, ei sivulletuloa.

Kaket. Ensin jumitti. Eka asennon seisoi, kun olisi pitänyt istua. Pakitti. Kun pääsi vauhtiin, toimi hyvin. Välipalkkaus, jonka jälkeen piti ottaa yksi maasta istumaan, mutta ei onnaa millään! Meni koko ajan seisomaan.

Tunnari. Ensin mettäkepin haku. Sitten ihkaoikea isojen koirien tunnari kapulat ympyrässä (riviä ei taida tähän hätään ehtiä opetella...) Ensin toi yhden väärän, oli kyllä huonossa mielentilassakin. Otin vain kapulan ja kiitin ja laitoin hakemaan uudestaan. Nyt toi oikean, mutta en tiedä tuurilla vai taidolla. Kapula oli klo 12. Palkaksi ruoka, jonka aikana myös ampuminen, kun jäi tekemättä meidän virallisena ampumispäivänä lauantaina :)

Treeni 2. Yötreeni Maijan kanssa hallilla. 

Paikkamakuu, parisen minuuttia, kahden koiran rivi. Vinguskeli alussa, mutta ei mennyt lonkalle. Hiljeni ja makasi samassa asennossa. Meni lonkalle, kun olin palaamassa. Puolinainen sivullenousu, korjasin uudella käskyllä.

Ruutu. Hihihihi, en tiiä pitäiskö itkeä vai nauraa? Kun lähetin ruutuun (parisenkymmentä metriä) Jetta suoritti täysin itsenäisesti, oikeasti ja todella hienosti pujottelukepit, jotka olivat matkan varrella seinän vieressä, ja juoksi sen jälkeen keskelle ruutua. Tsiisus, oli pakko palkata, vaikkei varmaan ois pitänyt. Moista taidokkuutta :D Lähempää keskustaan menoja muutaman kerran. Yksi pysäytys. Ei maahanmenoja tai loppukoukeroita.

Hyppynouto. Yksi kutsunouto, sitten koko homma (ilman sivulletuloa). Ok.

Kierroksilla kävi Jetta. Vähän kakevaihtoja namin kanssa väliin, että laskeutuisi alempiin sfääreihin. Maasta istumaan jumitti edelleen.

Metallinouto. Malttoi hyvin odottaa. Annoin kyllä naminkin. Vauhdista palkka.

Tunnari. Mentiin tekemään ulos. Pilkkopimeä ja pirun kylmä. Ensin yhden piilotus, Maija vei. Hyvin löytyi pienen etsinnän jälkeen. Sitten taas aikuisten tunnari, oma klo 11. Jetta kävi tekemässä sen pimeässä, niin en tiedä, mitä se kapuloilla teki, mutta ainakin palautti oikean :))) Oli tainnut nostaa ainakin yhtä väärää, koska oli eri paikassa. Mutta toi kuitenkin oikean!