Pari kuvaa vanehmmista treeneistä.
Kuvat: Maija Vinnikka


Ehkä Jetta on ollut hieman maissa, kun ei ole päässyt pitkään aikaan agilityyn ;)Kyllä me tytöt osataan nätisti paikkamakoilla :) Jetta ja Molla.

Hallilla yksin avoimella toko-vuorolla. Reeni alkoikin reippaasti agi-esteiden syrjään raahaamisella, kun joku oli ystävällisesti jättänyt ne levälleen. Jetan reippailu jatkui tänäänkin, ehkä se ei olekaan vielä kuoleman kielissä :D Vaikka varsin vähäruokainen edelleen. Namit kuitenkin kelpaavat treenissä, joten kyllä se jotain syö.

Seuraaminen. Otin peilin edessä käännöksiä, pakitusta ja perusasentoja sekä pikkupätkät kaikkia nopeuksia. Alussa oli liian tiivistä, mutta löysentyi ajan myötä :)

Luoksetulo. Olin mielestäni fiksu :) Ennen luoksetulon alkua näytin Jetalle seisomisliikkeen virittelyn. Ja kuinka ollakaan! Seisahtuminen toimi myös luoksetulossa! Hassua. En tiedä voiko tuota käyttää kovin usein, ettei se kulu, mutta voinhan ainakin säästää sen kisatilanteisiin ;) Perään suora luoksetulo, jossa varmuuden vuoksi ohjasin käsillä keskelle.

Liikkeestä istumisia vapaasta liikkeestä, hyvä. Yhden askeleen seuruun jälkeen vielä hyvä. Yritin ottaa peilin edessä muutaman askeleen jälkeen, mutta ei millään! Olenkohan tuohonkin onnistunut opettamaan jonkun ylimääräisen vilkaisuvihjeen ja kun sitä ei tulekaan, kun tuijotan vain eteenpäin peiliin, mitään ei tapahdu. Tosi monen yrityksen jälkeen onnistui peilin kanssakin.

Ruutu oli söpö! Virittelyn jälkeen Jetta juoksi ruutuun (ja keskelle) miljoonaa, lelu perään.

Tunnari. Otin ensin pitoa muutaman kerran. Sitten kävin piilottamassa kapulan melkein toiseen päähän hallia (vähän lisää haastetta). Joutui etsiskelemään tovin, mutta sitkeästi etsi eikä luovuttanut. Lopulta löytyi, kauheaa kyytiä palautus! :)

Kaket. Maasta istumaan, ok! Istumasta seisomaan, kääntyi vasemmalle, kävin nostamassa suoraan. Seis maahan ok. Maasta seisomaan nousi hienosti, pääsi palkaksi syömään.

Jätin Jetan paikkamakuuseen, kun keräilin kamat ja vein autoon ja muuten pyöriskelin ympäriinsä. Ehkä kymmenisen minuuttia. Ei mitään järkeä hiljaisessa hallissa, mutta jospa se jotain mielikuvaa vahvistaisi Jetalle päähän, sitten kun ollaan vaikeammissa ympäristöissä.