Päivätreeni reenikaverin kera hallilla. Tällä kertaa olin jopa suunnitellut reenin, mutta se meni kokonaisuudessaan jotenkin kauhean huonosti. Aloitettiin ruudulla, tarkoituksena ensin ottaa keskikohtaa alustalla ja lopuksi lähetys pitkältä matkalta. Jetta oli tosi äänekäs ja sählä ja kerkesi tehdä sata ei-toivttua asiaa ennen kuin teki yhden oikean. Meinasi haukahtaa lähtiessä, meinasi haukahtaa läpätessä alustaa (ja minä onneton onnistuin vielä palkkaamaan siitä!), harrasti päätöntä kaahailua jne. Lopulta saatiin muutama onnistunut toisto lähietäisyydeltä sekä viimeinen pallopalkalla kaukaa pitkällä matkalla.

Seisahtumisia ja maahanmenoja. Seisahtumiset toimivat tänään hyvin! Päästiin jopa liikkumaan hiemaan samaan suuntaan, jolloin asento ei ollut niin vino. Muutama toisto, viimeinen oli vapaamuotoisesta seuraamisesta ja tosi napakka pysähdys, pallonheitto palkaksi. Maahanmenoista muutama onnistui ilman käsimerkkiä, mutta muutamaan tarvittiin lisäapu.

Kakevaihtoja, seiso-istu-seiso, avustaja naksutti hyvistä asennoista. Muistaakseni ihan ok. Taisi vähän peruuttaa seisomisissa.

Sivulletuloissa ja seuruissa ei tänään hurraamista. Sivulletulot tahtoivat joko jäädä liian taakse, tulla liian eteen tai olla vinoja. Muutama hyvä saatiin. Jos käyttää namiohjausta, tietenkin saa heti hyvän asennon, mutta kun pitäisi päästä siitä namikädestä eroon. Sama seuruuaskeleiden kanssa. Jos käyttää namikättä, seuraa vaikka kuinka pitkään, mutta ilman namiohjausta 3 seuruuaskelta on liian pitkä matka (takapää vinoutuu ulos tai asento muuttuu liian väjälksi). Huh. Ai niin, välissä "käy siihen" arkipaikkaoloja, joista yhdestä Jetta karkasi omia aikojaan. Muut sentään hyviä.

Ai niin, reenattiinhan me ohjatun suuntia. Siinäkin oli hieman käynnistysvaikeuksia, kun Jetta oli levoton eikä meinannut pysyä aloillaan odottamassa suuntakäskyä. Mutta siinä kun vauhtiin päästiin niin meni hyvin. Ensin vasenta pari kertaa (pallo sekä oikealla että vasemmalla sivulla), sitten lähetin oikealle, ja koska arvattavissa oli, että vanhan kaavan mukaan syöksyy vasemmalle, reenikaveri nappasi pallon pois, ettei saanut palkkaa väärästä suunnasta. Muutamia onnistuneita toistoja vielä.