Jetan kanssa reenailtiin kotipihassa reenikaverin kanssa. Odotellessa otin Jetan kanssa jäävien odottamista. Seisomassa odottaminen on NIIN vaikeaa Jetalle, aina meinaa teputella tassuilla tai jopa kääntyä ympäri. Meinasin jo menettää siinä hermoni, kun aina se vaan lähti liikkeelle. Niin epäreilua koiraa kohtaan, että ensin ei opeta jotakin kunnolla ja sitten hermostuu kun ei onnistu :( Kun hommaa siinä jankkailtiin, niin onnistuihan se lopulta :)

Hyppyä otettiin myös. Ensin Jetta oli ihan varma, että hyppyesteen kanssa leikitään kiertoa, ja kesti jonkin aikaa ennen kuin se huomasi, että olisi tarkoitus hypätä. Pitäisi nyt tuota hyppyä ottaa ihan joka päivä, kun se este kuitenkin töröttää tuossa takapihalla.

Maasta istumaan harjoiteltiin, sekin oli hurjan vaikeaa. Aina pomppasi ylös, peruutti pari askelta ja istui. Kun lopulta saatiin pari onnistunutta suoritusta, joissa nousi istumaan niiltä sijoiltaan, siitä palkka. En oikein vielä tiedä, olisiko loppuperusasennoissa viisainta käyttää "istu" vai "sivulle" -käskyä.

Ostin tänään uuden hihnan (lyhyemmän) ja testasin sitä seuruuta ajatellen. Se oli hyvä ja seuruukin onnistui tänään hyvin, jopa juoksu! :)

Otin myös liikkeestä seisomisen ja maahanmenon, jotka molemmat olivat ihan hyviä, paitsi seisomisessa ootellessa liikutti tassua pari kertaa. Täytyy ottaa vielä paljon-paljon noita asentoja erillään seuruusta.

Yksi hieno hyppy, josta pallopalkka.

Lopuksi luoksepäästävyyttä, jossa Jetan peppu pysyi maassa ja reenikaveri pääsi jopa koskemaan Jettaa, ilman että se pomppasi ilmaan :)

Nautiskeltiin ihmisten kesken jo tuota Mitzun synttärikakkua, koirakakku vielä oottaa tekijäänsä :)
Saiskos olla pala kakkua? ;)