Jetan kanssa aloitettiin tänään BH-kurssilla, kun täällä kerran sellainen järjestetään. Ei sitä tiedä, vaikka sen BH:n kävisikin, vaikka se jääkin sitten pk-uramme huipentumaksi :(

Ainakin sai arvokasta paikkamakuuharjoittelua. Harjottelin seuraamiskaaviota ja päätin kokeilla tehdä sen palkatta (yhteen kertaan nyt kuitenkin vain sentään). Seuraaminen oli huonoa. Tai oikeastaan se tuntui enemmän päiväkävelyltä kuin seuraamiselta.  

Kokeilin myös jäävää systeemiä (seuruu-istu-seuruu-maahan-luoksetulo). Muuten oli kai suht ok, mutta eka istuminen jäi seisomiseksi (mikä tietysti ohjaajan taholta olisi ollut ihan fiksua saattaa minunkin tietoon ;) Uusittuna ok, mutta edelleen koko koira kuin hidastetusta filmistä. Ehkä se ei ollut töissä ollenkaan?

Hyvä puoli oli se, että kun tuli Jetan paikkamakuuvuoro, se makasi paikallaan arkikäskyn alla ainakin 15 minuuttia ja pysyi siellä nätisti ja hiljaa! Makaronilla ja mutkalla kyllä, mutta sillepä sama. Jouduin välillä juoksemaan Pyryn perässä pitkin pihoja, ja sillä aikaakin Jetta oli ollut siellä nätisti. Vähän oli terästäytynyt toisen koiran palkkaamisen aikana, mutta pysynyt kuitenkin paikallaan. 

Kun meidän parin treeni oli ohi, otin Jetan viereen köllöttämään ja leikin Pyryn kanssa traktorileikkejä. Jetta makasi välillä kyljellään, välillä selällään sylissä. Mikähän siihen nyt on mennyt? Epäilen että se on vieläkin aivan tönkissä eilisistä syömisistä eikä jaksa edes skitsoilla (rustoluu+pyrynjämäruuat+ruokatynnyristä Pyryn varastamat ja koiralle heittämät ruuat). Tai sitten se on jostain muusta syystä ihan outo.