Sanoin, että pitäis lähteä reenaamaan, mutta ei kyllä yhtään huvittanu. Päätin sitten ottaa jotain pihalla, mutta ilmiselvästi ei ois kannattanu noiden tuntemusten jälkeen. Mikään ei onnistunu. Ruutu, ohjattu ja kake.

Ruutu. Kun yritin saada merkille, hakeutui ihan kaikkialle muualle kuin sinne. Lopulta kun sain merkille, meni ihan ok ruutuun, vaikkakin hitaasti.

Ohjattu. Vasen vaikea. Nimensä veroinen. Ei millään vasemmalle! Yritti vaan koko ajan keskelle :( Yritti myös ruutuun ja kaikkialle muualle. Kävin näyttämässä, sain Jetan nippanappa menemään. Ajattelin, että otan uudestaan, nyt kun se tietää, missä kapula on, niin eiköhän se löydy. No ei löytyny ei. Lopulta Sami tuli paikalle, niin sen jälkeen kun oli hetsannu jotain viis kertaa kapulalla, Jetta meni vihdoin sinne vasemmalle. 

Kakeissa piti ottaa vain eka vaihto seisomaan ja palkata. Mutta kun ei saanu tehtyä ees sitä ekaa vaihtoa. Nousi johonkin istumisentapaiseen. Alkoi itellä vähän jo loppua lysti. 

Pitäiskö illalla ottaa vielä tunnari, että seki menis lopullisesti pilalle?

Muoks. Päätin uhmata luonnonvoimia ja ottaa kuitenki illalla vielä sen tunnarin. Kotipihalla. Vein ite, 3 + oma. Pysäytin ennen kapuloita ja annoin namin. Onnistui!