Illalla reenikaverin kanssa hallilla. Olipa kyllä harvinaisen epäonnistunut treeni. Aloitin leikin jälkeen "kehätarkastuksella", luoksepäästävyydella ja paikkamakuulla. Kaksi ekaa menivät hyvin, mutta paikkamakuu pitkästä aikaa surkeasti. Jetta vinkui tosi paljon ja nousi kerran ylöskin. Rauhoittui kyllä ajan myötä, mutta harmittaa, että se silti vinkui niin paljon.

Seuruuta päätin ottaa pienet pätkät putkeen hihnassa ja vapaana, ilman että palkkaan välillä ja huh-hei. Huomio nro yksi: en saa Jettaa ollenkaan sivulle ilman namia! On vissiin tullut liikaa annettua namia alkuperusasennosta ja nyt kun sitä ei tullutkaan, koira oli ihan kuutamolla. Seuruu, silloin kuin seurasi, oli ihan hyvää, mutta esim. vapaan seuruupätkän alussa meni ihmettelemään jotakin juttua hallin lattiassa. Tönäsin Jettaa jalalla, jolloin sille muistui mieleen, että ai jaa, töissähän tässä ollaankin.

Liikkestä seisahtuminen ja maahanmeno menivät hyvin, en tosin ottanut loppuun asti. Luoksetulon perusasento oli vino. Hypyssä steppaili pysäytyskäskyn jälkeen. Oikeastaan koko treenissä ei tainnut olla juuri mitään hyvää.